Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülnétek így ilyen feltételek...

Szülnétek így ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm 20 éves,a sulit sem járta ki rendesen úgy mond végzettsége sincs.A csajszi a szüleivel él,kereset nélkül.

Beleszeretett egy férfibe,aki jó néhány évvel idősebb nála.

A pasi nem szerette,de a csaj nem akarta elveszíteni,mert úgy érezte,ő élete párja.

Így teherbe esett.

Még mindig a szüleivel lakik,a pasi pedig a saját szüleinél.

Megszületett a baba,csak egy pipa lett az életükben,mivel szoptatni sem hajlandó az anyuka,könnyebb tápszerrel etetni a babát,pedig beindult a teje.

A kedves apukának pedig még mindig fontosabbak a haverok,buli stb.A csaj mindenre igent mond,csak hogy ne haragudjon vagy inkább távolodjon el tőle a pasi.

Mehet bulizni,kocsmázni,stb.

Mit gondoltok erről?

Ti mit tennétek meg a pasiért,hogy megtartsátok?

Képesek lennétek erre?

2010. szept. 16. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű a csajjal el kéne beszélgetni elvégre az ember ember nem lábtörlő. Igy aztán baromira nem érdekes egy pasinak sem. Bezzeg ha nem érdekelné a psi és felszedne valakit ott kaparna az az ajtó előtt. Így működnek a férfiak:-)

Nagy butaság volt a baba szegény elég "rossz kapcsolatba" született. Remélem legalább a nagyszülei óvják védik!

2010. szept. 16. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ui: ha a pasi nem szerette akkor meg miért ne lenne fontosabb neki a haverok meg a buli. Nyilván ugy van vele jól tőrbe salták (és igaza is van).
2010. szept. 16. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én csak a kicsit sajnálom. Ő szegény nem tehet erről, hogy ilyen szülei vannak. (legalább tápszerre van pénzük) A csaj meg is érdemli, hogy ilyen emberrel van együtt, a ezt lehet együttlétnek nevezni. Ezt én biztos nem csinálnám, még gyerekkel sem, hogy tojik ránk a kedves ember és a haverok meg a kocsma fontosabb! Akkor inkább egyedül!!! Nem értem, hogy a sok buta nő miért gondolja azt, hogyha szül egy gyereket majd meg marad nála a pasi??????? Ez egy akkora hülyeség!!!!!!!! Soha nem szülnék így! Meg ilyen embernek sem.
2010. szept. 16. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nos ezzel a hsz-emmel, biztos nem kerülök a "népszerűek" közé, de én elítélem az ilyesfajta magatartást, hogy pasival megfogni egy gyereke. Nevetséges, és gyerekes magatartás egy éretlen ember döntése. Egy férfit sem egy sem pedig 2-3 vagy akár 5 gyerek nem láncol egy nőhöz sem. Az a nő aki kényszerít egy férfit egy babára, amit a srác sem akart, az ne is csodálkozzon a férfi hozzáállásán. Nem hibáztatom érte a srácot. Előbb kellett volna gondolkodni. És pedig véletlenek meg nincsenek! Azt ne mesélje be nekem senki, hogy véletlenül esett teherbe.stb. Ilyen nincs! Egy nő két dologért bármire képes: 1, azért, hogy legyen gyereke, 2, azért, hogy ne legyen.

Nem hiszem azt, hogy a lány nem tudta, hogy kinek akar(t) szülni, nem gondolom azt, hogy nem ismerte a fiút. Az meg csak egy vicc, hogy azt hiszi némely nő, hogy egy pasit majd pont ő fogja megváltoztatni. tudomásul kell venni hogy amíg egy férfi nincs kész az apaságra, és arra, hogy "felnőjön" a feladatokhoz senki sem tudja megváltoztatni az élethez való hozzáállását. Se egy nő, sem pedig egy gyerek. Itt a legnagyobb vesztes csak az a pici, és nem szép dolog őt felhasználni az "én" jelen esetben nő kicsinyes céljai eléréséhez, hogy magához láncoljon egy olyan férfit, aki még nem élt, és nem szórakozta ki magát.

Két fiam van, 27 éves vagyok, és igen, én elítélem az ilyesfajta beteges ragaszkodást, és zsarolást miden nő részéről aki ilyen aljas módon akar valakit megkaparintani magának. Engem édesanyám nem ilyennek nevelt. Az élet nem habos torta, fel kell nőni, és bizonyos dolgokért küzdeni kell, de nem úgy, hogy egy ártatlan emberi életet használok fel a céljaim eléréséhez. Egy gyerek sem garancia az örök szerelemre, a házasságra.

Hol van ilyenkor egy nőből az önbecsülés? Hol van ilyenkor a dac? Én nem tudnék tükörbe nézni, ha egy gyerekkel próbáltam volna megfogni a párom. Nem vagyok olyan nő, aki csak egy gyerek felhasználásával értem volna csak el, hogy feleségül vegyenek... ez velem összeférhetetlen, az én erkölcseim mások. Nem tudnék tükörbe nézni..Szembeköpném saját magamat, ez számomra szégyen. Mint ahogy az is, hogy ha egy férfi eltartott barátnője lenni..De ez nem volt kérdés...

Nem gondolom, hogy csak én vagyok itt olyan, aki ennyire erős független jellem, és van erkölcsi normája.

2010. szept. 16. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálnék soha ilyet. És nem erkölcsi okok miatt, hanem mert az a szörnyű, hogy a kicsiből egy ilyen minta alapján mi lesz? Mit lát majd a szüleitől? Felelőtlenség. Nem szoptatja, mert kényelmesebb a tápszer??? Az ilyennek nem szabad lett volna szülnie! A gyerek nem eszköz, hanem egy emberi élet, akiért - ha tetszik, ha nem - teljes felelősséggel tartozunk. Ha ilyen családi mintát lát, mit visz tovább? Milyen társadalmat nevelünk a jövőnek???
2010. szept. 17. 06:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A csaj ostoba liba. Egy gyerek nem képes arra, hogy megtartson egy pasit, aki menne. Szegényke, jó nagy elvárást támasztott vele szemben az anyja:( És sajnos nagy az esélye annak is, hogy amikor a pasi végleg dobbant, akkor az a manó lesz a hibás. Az ilyen nőket jó fel kellene pofozni, nem is értem, hogy képzeli:(

A gyerek próbára tesz még egy erős kapcsolatot is, nem egy tinglitangli semmit. Én is kizárólag a gyereket sajnálom.

2010. szept. 17. 07:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a lányzót! Lehet hogy nagyon szerelmes volt, de ezzel csak saját magának csinált problémát!! Nem szabad egy pasit gyerekkel megfogni! Mert ott már rég baj van...

Mert ha meg is tudja fogni soha nem őt fogja szeretni, hanem a gyereket. FOg tudni ugy élni, azzal a tudattal hogy nem azért van vele mert szereti hanem egy gyerek miatt...?? Én igy eleve nem tudnék élni...

Ugyhogy én biztos nem szülnék igy.

ÜDv 36 hkm

2010. szept. 17. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a csajt sajnálom, hanem a kisbabát!

A csaj inkább szánalmas, és igazán szégyellhetné magát. Egy emberi életet használ fel a saját érdekei érvényesítésére! Egy önző liba!

Húúú, mást talán nem is írnék, mert nem biztos, hogy tudnám magam moderálni...

2010. szept. 17. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért nem törődtök a saját dolgotokkal?Pláne aki a kérdést kiírta?
2010. szept. 17. 13:17
 10/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,te meg miért válaszolsz,ha nincs hozzáfűznivalód...??
2010. szept. 17. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!