Milyen feltételekkel szülhet egy nem helyi a szőnyi kórházban?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 21:05
1/9 anonim válasza:
Szabad kórház választás van, úgyhogy ott szülsz, ahol szeretnél.
2/9 anonim válasza:
én azért ottani orvost is fogadtam:)
3/9 anonim válasza:
Mit értesz nem helyin?
Én sem Komáromban laktam. Bár orvosom volt, de ha nem lett volna, akkoris Komáromba vitt volna a mentő, mert területileg az volt illetékes kórház.
4/9 anonim válasza:
Utolsónak(és a kérdezőnek is):a kis könyvedbe beleíratod a terhesrendelésen,hol szeretnél szülni(hogy pl.a Szőnyi kórházba vigyenek),akkor hiába másik a területileg illetékes,oda visznek(hacsak nincs vészhelyzet,mert akkor a legközelebbibe).
5/9 A kérdező kommentje:
Tatabányai vagyok, sajnos se szimpatikus orvost, nem találok, se az itteni kórház gondolatával nem tudok megbirkózni, és mindenki Szőnyt ajánlja...
2011. ápr. 15. 08:06
6/9 anonim válasza:
Szülhetsz Szőnyben,én első babámat is ott szültem,és most is ott fogok,megkérdezte a védőnő,hogy melyik kórházban szeretnék szülni,és ennyi! (Én Tatától 10km-re lakom)
7/9 anonim válasza:
Én Tatabányán szültem de fogadott dokim volt.Így minden simán ment de egy -két nővérről megvan a véleményem!:)
8/9 anonim válasza:
Azért az nem úgy működik, hogy beleiratja a kiskönyvbe, hogy hol szeretne szülni... A mentő nem taxi! Ha Tatabányán lakik, és beindul a szülés, a mentő nem fogja elvinni Szőnybe, mert ő ott szeretne szülni, kivéve, ha a fogadott orvosa írja be a szülés helyét.
A mentő nem fuvarszolgálat!
9/9 anonim válasza:
Utolsó vál.nak(a 4. vagyok):természetesen én is úgy gondoltam,hogy vagy a fogadott dokija írja be(aki persze ott praktizál),vagy-"természetesen"-kis ellenszolgáltatás fejében az SZTK-s rendelésen íratja be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!