Debrecen Kenézy kórházban kinél szüljek?
1.és 2.vagyok.
Én is a Klinikát választanám!!!!Ott is Dr.Bartha Tündét.
Nekem is Boros Miklós az orvosom, nagyon kedves aranyos segítőkész, törődik a betegeivel.
Szakmában elég régóta van, anyumnak is ő volt az orvosa, mikor én születtem:)
Szerintem is inkább a Klinika!
Az első gyermekemet a Kezény-ben szültem, a másodikat a Klinikán. Legalább 100 évnyi a küldönbség a két hely között. Technikailag is és emberileg is!
Én a Kenézy-re "szavazok". Dr. Kálmánczhey Albertnél szültem. Teljesen elégedett voltam mindennel.
Szerintem a Klinika csecsemő osztálya rettenet. Lehet, hogy szakmailag felkészültebbek, ezt nem vitatom. De semmit nem tudsz majd pihenni, a csecsemős nővérek nagy része lekezelően viselkedik. Állandóan látogatók voltak a szobában és úgy próbáltam szoptatni, ami persze nem ment, mert előtte 4 napig az intenzíven cumisüvegből tápszerrel tömték a babámat.
mindenkinek köszönöm az infókat, és várom a továbbiakat! mindenképp a kenézy lesz, csak az orvos a kérdés, mert nem egyszerű választani.
a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!