Ilyen elképzelésekkel/feltételekkel melik kórházat ajánlod?
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy melyik kórházban van arra lehetőség,hogy egy plussz személy beköltözzön veled?
Kútvölgyiről,Dr Rose-ról olvastam?telki/Róbert is érdekelne illetve állami klinikák is,ha van erre lehetőség.
Milyen munkát végzel?
Biztosan van olyan hely ahol megoldható, de szerintem gondold át ezt még egyszer.
Bárhogyan szülsz, császárral vagy természetes úton, lesz fájdalmad, nyilván van akinek jobban van, de aki észre sem veszi.
Nem hiába van az a 6 hét gyermekágy, addig mindenféleképpen hagyd a munkádat.
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok neked!
államiban kizárt szerintem, fertőzésveszély miatt nem engednek be az újszülött osztályra senkit anyukán kívül, van olyan kórház ahol a látogatók bemehetnek a szobába de csak a szűk család és látogatási időben.
na meg az orvosok sem hiszem, hogy megengedik. nem véletlenül tartanak bent! bárhogy is szülsz, borzasztóan megterheli a szervezetet. persze könnyű úgy elképzelni, hogy fél nap után ugrabugrálsz, de a valóságban leginkább másnap még örülsz ha ülni bírsz...
az meg, hogy nem a 2 napos babáddal foglalkoznál, no comment... :/
Saját felelősségedre minden kórházból hazamehetsz a szülést követő megfigyelési idő lejárta után. Szóval nem kell bent lenned napokat. A gyereket persze ott kell hagynod arra a 4 napra, őt csak azután viheted haza.
Amúgy én sem értem, hogy gondolod, hogy reggel 8 és este 8 között a szülés másnapjától dolgozni fogsz... De sebaj, majd meglátod. :)
Köszönöm válszokat,nem volt időm netezni,azért most írok. utánajártam amúgy:
Van erre lehetőség.Dr Roseban szülés másnapján(tehát egy éjszaka) után baba-anya hazamehet,sőt haza is "küldik".
Jövő jaunárig van szerződésem,igazából a babát addigra terveztük,de így alakult,addig nincs igazán lehetőségem,és nem is nagyon szeretném abbahagyni a munkát.Nyilván jobb lenne egy év múlva,dehát az élet márcsak ilyen:)
A fájdalom része nem igazán érdekel-csupán a logisztika miatt aggódtam eddig-,tavaly tavasszal egy sokkal zűrösebb időszakban volt egy mandulaműtétem,reggeli 8-as műtét után,koradélután már akkor is dolgoztam,pedig akkor beszélni sem tudtam,szülés hasi részeket érinti nem beszédet/kezet,úgyhogy ettől nem tartok.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!