Mindenkinek meghülyül a gyereke az óvodában, vagy csak én vagyok ilyen " szerencsés"?
Tavaly márciusban kezdte. Teljesen kifordult magából. Úgy kezdtük el a nyarat, hogy a gyerekem egész nap káromkodott, verekedett, csapkodott,raplizott,és alig lehetett érteni amit mond. Mielőtt beadtam gyönyörűen beszélt,kedves, aranyos, barátságos volt, szótfogadott,soha nem verekedett. Nyáron itthon volt velem, pár hét alatt vissza is kaptam az én aranyos kisfiamat, elhagyta ezeket a dolgokat. Viszont. Most négy napja újra jár, és megint kezdi. Csapkod,dühöng,flegma,megint morog,és ráadásul új szokása, hogy füllentget is.
Ez normális? Vagy rossz az ovi? Irassam máshová? Mi lehet vajon az oka ennek?
Szeret az oviban, alig akar hazajönni,és már vannak kis barátai is. Van pár problémás gyerek is a csoportban, ez tény.
Két gyerekkel csináltam ezt végig. Nem egyedi eset, nyugi.
Idővel lesz, amit elnő, lesz ami megmarad.
igen, ez ilyen.
számtalan anyától hallom, hogy az ovi erre (is) tanítja őket.én már készülök lelkileg..jövőre ovis lesz..és még a netes olvasmányokba is bele fogom vetni magam, mit tehet a szülő, hogy a legjobbat tudja kihozni a helyzetből, mert ha azt nézzük, magát megvédeni minimum meg kell tanulnia. a nagyok már "farkasemberek". tapasztalom a játszótéren is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!