Tényleg van olyan szerencsés, aki kevés fájásokkal tágul?
Nemrég mesélte egy ismerősöm,hogy a kolleganője "szinte" észre sem vette,hogy kitágult,mert 2-3 hétig folyamatosan voltak jóslói,stb,de nem hatalmas fájdalommal.
Azt mesélte,hogy neki a szülés csak a tolófájásoknál fájt nagyon,előtte nem.
Tehát tényleg van ilyen?
Átélte valaki ezt?
A 20 perc alatt a kitolási szakaszt érted?
Mennyire voltál kitágulva,mikor bementél a kórházba?
Ooh,pedig már kezdtem reménykedni,hogy nekem is így lehet..
Én is "csak" keményedésekkel és derékfájdalommal tágultam 3 ujjnyira.
Most meg beparáztam..:(
Lehet,hogy nekem is fájásgyengeség lesz??
Lehet azt előre sejteni?
Van! Én kitágultam otthon úgy, hogy nem vettem észre. Ez nem vicc! Csak onnan tudtam, hogy itt az idő, hogy elment a magzatvíz. Pár perc alatt a kórházban voltunk, és onnan még 10 perc múlva kint volt a kislányom.
Lehet, hogy ezerből egy ilyen van, de van!
22:02-es!
Ha császár lett,de előtte a tágulás alig fájt,akkor megkérdezhetem,hogy miért vagy mikor szenvedtél?
22:05-ös!
Na ez a másik parám,hogy nem veszem észre,hogy itt az idő,mert annyira nem erős a fájás!!
Neked hogy volt?
22.02.es
Én nem mondtam, hogy nekem nem fájt a tágulás! Borzasztóan fájt, azt hittem belehalok és mire nagy nehezen 16 óra alatt kitágultam, nem jöttek a tolófájások és kiderült, hogy a baba valamiért nem tud lejönni a szülőcsatornába. Császár után mondták, hogy a keze a homlokán volt ezért nem fért be.
Az ismerősömnek volt fájásgyengesége, nekem nem (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!