Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg van olyan szerencsés,...

Tényleg van olyan szerencsés, aki kevés fájásokkal tágul?

Figyelt kérdés

Nemrég mesélte egy ismerősöm,hogy a kolleganője "szinte" észre sem vette,hogy kitágult,mert 2-3 hétig folyamatosan voltak jóslói,stb,de nem hatalmas fájdalommal.

Azt mesélte,hogy neki a szülés csak a tolófájásoknál fájt nagyon,előtte nem.

Tehát tényleg van ilyen?

Átélte valaki ezt?

2010. márc. 24. 21:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem 4 gyermekem van.az egyik császáros.a többi sima szülés.mindegyik olyan könnyen ment hogy a 3 nem ért egyet.nem tudom mitől függ.de tényleg van ilyen.a 3-dik baba volt a legnagyobb.ő lett meg leggyorsabban.20 perc.
2010. márc. 24. 21:25
 2/18 A kérdező kommentje:

A 20 perc alatt a kitolási szakaszt érted?

Mennyire voltál kitágulva,mikor bementél a kórházba?

2010. márc. 24. 21:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöm is keményedésekkel tágult de sajnos meg is állt 3 ujjnyinál és császár lett. Az a leggyakoribb, hogy ilyenkor fájásgyengeség lép fel és leáll az egész dolog.
2010. márc. 24. 21:45
 4/18 A kérdező kommentje:

Ooh,pedig már kezdtem reménykedni,hogy nekem is így lehet..

Én is "csak" keményedésekkel és derékfájdalommal tágultam 3 ujjnyira.

Most meg beparáztam..:(

Lehet,hogy nekem is fájásgyengeség lesz??

Lehet azt előre sejteni?

2010. márc. 24. 21:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet sejteni. Majd kiderül de nem gáz a császár. Én is azzal szültem csak előtte még jól megszenvedtem. Ez az igazi szívás. :p
2010. márc. 24. 22:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Van! Én kitágultam otthon úgy, hogy nem vettem észre. Ez nem vicc! Csak onnan tudtam, hogy itt az idő, hogy elment a magzatvíz. Pár perc alatt a kórházban voltunk, és onnan még 10 perc múlva kint volt a kislányom.

Lehet, hogy ezerből egy ilyen van, de van!

2010. márc. 24. 22:05
 7/18 A kérdező kommentje:

22:02-es!

Ha császár lett,de előtte a tágulás alig fájt,akkor megkérdezhetem,hogy miért vagy mikor szenvedtél?

2010. márc. 24. 22:08
 8/18 A kérdező kommentje:

22:05-ös!

Na ez a másik parám,hogy nem veszem észre,hogy itt az idő,mert annyira nem erős a fájás!!

Neked hogy volt?

2010. márc. 24. 22:11
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok.ugy volt a 20 perc hogy otthon elfojt a vizem indultunk a korházba egyszerre.és már az adatokat sem tudták felvenni.csak jött a baba.az első is nagyon gyenge fájásokkal lett 1 óra alatt.a másodiknál is alig volt.ő is 3/4 óra alatt meglett.és őnála ráadásul doki sem volt ottben.elment vizitre .mert hogy ugy sem lesz még semmi.kishilyán egyedül született meg.
2010. márc. 24. 22:21
 10/18 anonim ***** válasza:

22.02.es

Én nem mondtam, hogy nekem nem fájt a tágulás! Borzasztóan fájt, azt hittem belehalok és mire nagy nehezen 16 óra alatt kitágultam, nem jöttek a tolófájások és kiderült, hogy a baba valamiért nem tud lejönni a szülőcsatornába. Császár után mondták, hogy a keze a homlokán volt ezért nem fért be.

Az ismerősömnek volt fájásgyengesége, nekem nem (sajnos).

2010. márc. 24. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!