Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány perces fájásokkal érdemes...

Hány perces fájásokkal érdemes kórházba menni?

Figyelt kérdés
Nincs fogadott dokim,ezért csak akkor szeretnék kórházba menni ha már tényleg eljött az idő,mert addig úgyse foglalkoznának velem(tapasztaltam másoknál)Ki mikor ment így a kórházba????
2011. jún. 12. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Én tízpercesekkel mentem be. A kórház 2 percre volt.
2011. jún. 12. 18:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is kb.8-10 percesekkel mentem be.10 percre volt a kórház.
2011. jún. 12. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Már vannak fájásaid?
2011. jún. 12. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hanyadik babát várod, milyen messze van a kórház, milyen az otthonotok és a kórház közti közlekedés (vannak-e állandó torlódások, esetleg útfelújítás, stb.). Ha nincs túl messze a kórház, könnyen elérhető, akkor elég 5 percesekkel elindulni. Persze, ha esetleg elfolyna idő előtt a magzatvíz, amíg folyik, feküdj le, majd zuhanyozz, és induljatok azonnal, ilyenkor nem szabad a fájásokra várni az esetleges fertőzések miatt! Én az elsővel elsiettem, 10 percesekkel mentem be, aztán csak több óra múlva lett meg a fiam... A többi babával már nem rohantam, megvártam a sűrűbb fájásokat, így is eltelt néhány óra a beérkezés és a szülés között. Minden jót!
2011. jún. 12. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 10 perces fájásokkal indultam. 100 km-re van tőlünk a kórház, a férjem 45 perc alatt leért :) 3 óra múlva megvolt a babánk. Ja, amúgy első baba.
2011. jún. 12. 18:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Első babámat várom,és még nem tartok fájásoknál 33 hetes vagyok.A kórház tömegközlekedéssel is max 15 percre van ha sokat kell várni a buszra,kocsival pedig 10perc se.
2011. jún. 12. 18:54
 7/10 anonim ***** válasza:
5 percesekkel indultunk el kb.50 km van a kórház 3 percesek voltak a fájások mire beértünk! Első baba 2 óra mulva már a kezünkbe foghattuk!
2011. jún. 12. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
8-9 perces fájásokkal indultunk.
2011. jún. 13. 08:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam ctg után ahogy kiértünk a kocsihoz akkor jött az első fájás, majd kerek 4 percenként. Én nem mentem vissza. Még volt dolgunk a városba, majd hazamentünk, lezuhanyoztam, kényelmesen elindultunk. (kocsival 10 perc a kórház)Mire beértünk 3 percesek voltak. Majd 11,5 óra után lett meg a kislányom.

2011. jún. 13. 10:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Véletlen elment a válaszom.

Szóval hivatalosan 5 perces fájásokkal érdemes elindulni, ami már legalább 30 perce tart.

Utolsó voltam.

2011. jún. 13. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!