Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Második babánál hány perces...

Második babánál hány perces fájásokkal mentetek be a kórházba? (kevesebb, mint 1,5 év lesz a babák között)

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a második indított volt (másfél év van köztük), de a harmadikkal 8-nál indultunk, 5 volt, mire odaértünk, és másfél óra múlva megvolt a pici!

Könnyű szülést neked, jó egészséget a piciknek!

2011. aug. 11. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Én itthon szültem, hét perces fájásoknál hívtuk a bábát az első babónál éjjel fél egykor, de másnap délre lett csak meg a lányom. A második babónál - pont két év múlva - 10 perceseknél hívtuk, de szinte azonnal öt, majd kétperces fájásaim lettek és a bába csak a kitolásra ért ide. :-) Az első fájástól számított két és fél óra múlva a kezemben volt a fiam. :-)
2011. aug. 11. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem szerencsére a kórházban ért a szülés, de az 5 percesek elején kellett volna indulni hogy még a saját lábamon be tudjak menni. Attól is függ hogy az elsőt hogy szülted, én 5 h alatt, a másodikat 2 alatt.
2011. aug. 11. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az első mindennel együtt 3,5-4 óra alatt meglett. A kisfiam 3 hónapos. Vele hajnali 1-kor elfolyt a magzatvizem, és attól a pillanattól kezdve 2 perces fájásaim voltak. 2 körül kórházban voltunk, 2-38-kor meglett.
2011. aug. 12. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!