Fájásokkal kapcsolatos kérdés!? Bővebben lent!
Ülj be akár óránként félórára ilyenkor egy kád meleg vízbe, ha akkor sem múlik, akkor ettől erősödnie és sűrűsödnie kellene, a jóslónak meg el kéne múlnia.
Sajnos van olyan, akinek a jóslók mennek át szülésbe, de így összesen 3-4 napig is lehet vajúdni...Nem kellemes az biztos, de megéri!
Csak a 10 perc alatti, legalább 40-50 másodpercig tartó, egyre erősödő fájások számítanak igazi fájásnak.
A méhszáj is csak úgy tud nyílni megfelelően.
Nekem rendszertelen 10 perc alatti 4-5-7 perces, 50-60 másodperces fájásaim voltak 15 órán keresztül, egész éjjel a kádban és a fitneszlabdán felváltva vajúdtam, (este megvizsgáltak, még sehogy nem állt a méhszáj, hazaengedtek,), hajnalra lettek durvábbak a fájások és akkor már 2-3-5 percesek voltak, bementünk a kórházba, burkot repesztettek és 3 óra múlva megszületett a kisfiam.
Összesen 25 órát vajúdtam a jóslók kezdetétől, de nekem ugye végig 10 percen belüliek voltak.
Ha neked beáll rendszeres 5 percesekre, akkor sokkal hamarabb kitágulsz, mint én!
Majd írd meg hogy vagy és mikor megszületett a babád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!