Csak nekem tűnik úgy, hogy sok a kiírt időponton túllépéssel kapcsolatos kérdés?
Nekem nem volt választott orvosom, és a 42-ik héten szültem.
Minden nap mentem vizsgálatra, de minden rendben volt, így 10 nap után küldtek be, ahol rögtön ahogy beértem reggel megindult a szülés csak úgy.
Most ezekből a kérdésekből van sok,máskor a bilis kérdésekből... Nekem is egy kérdésből jut eszembe egy másik téma-kérdés... és szerintem többen vagyunk így!
Engem anno bezavart a doki,mert nyíltam már szépen,és "nehogy otthon jöjjön Magára a szülés!! Hát maga bármikor szülhet!!" 41+0 hetesen meg is született.
Most félek a túlhordástól,mert a legközelebbi kórház is 30 km-jó indulattal. A csajokkal egész nap egyedül vagyok,azt sem tudom,ki vigyáz majd rájuk...
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!!
Üdv:3.babáját váró,31 heteske
Azért, mert akinek előbb jön, az már a babájával foglalkozik, keveseknek van ideje írogatni ide. Én is úgy vagyok vele, valamiféle kapaszkodót keresek, mart már sehogy sem jó, és jól esik a tudat, hogy valaki már rég megszült, aki ugyan olyan tüneteket produkált mint én.
Eddig mindig jóval a kiírt időpont előtt szültem váratlanul, most 4 hete azt mondták, bármikor, nagy szenvedés ez így. És nagyon rosszul is vagyok, semmit nem tudok csinálni. Gondolom a többi "írogató" is így van vele. Sokszor vigasztalódom, de sok a rémtörténet is, ami nem igazán jó. A dokid meg jófej, bár nekem már mindegy lenne, csak túl legyek rajta gond nélkül. Neked kitartás, könnyű gyors szülést, szép babácskát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!