Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Képes leszek 5 perces fájásokk...

Képes leszek 5 perces fájásokkal bemenni a lábamon a kórházba?

Figyelt kérdés
36 hétben járok és azt olvasom hogy érdemes otthon megvárni az 5 perces fájásokat és csak utána bemenni a kórházba, de képes leszek bemenni a fájadalomtól?
2011. jan. 13. 22:58
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Én is annyival mentem be és még a 4, emeletre is felmentem!:-)
2011. jan. 13. 23:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is öt percesekkel indultam el. Azok még nem fájnak annyira, sőt, kicsattansz szinte az örömtől, hogy elkezdődött :)

Ha mégis úgy érzed, hogy nem sikerülne beérni, akkor hívd a mentőket!

2011. jan. 13. 23:05
 3/15 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a gyors választ. Akkor ez a félelmem kipipálva. Már csak 3 maradt. :)
2011. jan. 13. 23:11
 4/15 anonim ***** válasza:

Miért, mitől félsz? Első baba gondolom :)

Én most várom a másodikat, de túl vagyok képezve ilyen téren. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan zargass :)

2011. jan. 13. 23:25
 5/15 anonim ***** válasza:

En haromszor mentem be a korhazba. Eloszor 6-7 percesekkel, aztan 2-3 percesekkel es legutoljara mar nem volt szunet. Azert kuldtek haza, mert burok nem repedt, nem tagultam, nem vereztem, vajudjak otthon. Igaz nem is Mo-n szultem. Ropke 2 honapja volt az eset. Ne aggodj, orulni fogsz tenyleg, hogy jonni akar a Picinyed vegre. En annyit kajtattam, hogy harmadjara mar rendesen feltem, megint hazakuldenek pedig akkor mar nagyon kemeny volt.

Ha nagyon faj megallsz, megvarod mig alabb marad es folytatod utad tovabb.

Konnyu szulest, egeszseges kisbabat es sok boldogsagot kivanok nektek!

2011. jan. 13. 23:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok jaj dehogyis 6-7 percesek voltak azok! Pontosan 4-5 percesek. 6-7 perceseknel jottem ra, hogy ez mar nem braxton-hicks ez mar vajudas!
2011. jan. 13. 23:46
 7/15 anonim ***** válasza:

Az nem semmi, hogy hazaküldtek a vajúdás közepette :(

Szabad tudni, hogy melyik országban volt ez?

2011. jan. 13. 23:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem Anglia :)

Engem mult heten hazakuldtek a surgossegirol,meg se vizsgaltak szinte,azt mondtak majd ha verzek es gorcsolok menjek vissza,erre vartam 5 orat.Beloluk kinezek barmit. Mar elore felek a szulestol....

2011. jan. 14. 00:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Coney Island Hospital, Brooklyn, NY
2011. jan. 14. 04:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm a bíztatást. Igen, első baba. :) Kislány lesz. :) A másik 3 félelmem: 1. gátmetszés, 2. beöntés, 3. szülés utáni fájdalom :(
2011. jan. 15. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!