Képes leszek 5 perces fájásokkal bemenni a lábamon a kórházba?
Én is öt percesekkel indultam el. Azok még nem fájnak annyira, sőt, kicsattansz szinte az örömtől, hogy elkezdődött :)
Ha mégis úgy érzed, hogy nem sikerülne beérni, akkor hívd a mentőket!
Miért, mitől félsz? Első baba gondolom :)
Én most várom a másodikat, de túl vagyok képezve ilyen téren. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan zargass :)
En haromszor mentem be a korhazba. Eloszor 6-7 percesekkel, aztan 2-3 percesekkel es legutoljara mar nem volt szunet. Azert kuldtek haza, mert burok nem repedt, nem tagultam, nem vereztem, vajudjak otthon. Igaz nem is Mo-n szultem. Ropke 2 honapja volt az eset. Ne aggodj, orulni fogsz tenyleg, hogy jonni akar a Picinyed vegre. En annyit kajtattam, hogy harmadjara mar rendesen feltem, megint hazakuldenek pedig akkor mar nagyon kemeny volt.
Ha nagyon faj megallsz, megvarod mig alabb marad es folytatod utad tovabb.
Konnyu szulest, egeszseges kisbabat es sok boldogsagot kivanok nektek!
Az nem semmi, hogy hazaküldtek a vajúdás közepette :(
Szabad tudni, hogy melyik országban volt ez?
Szerintem Anglia :)
Engem mult heten hazakuldtek a surgossegirol,meg se vizsgaltak szinte,azt mondtak majd ha verzek es gorcsolok menjek vissza,erre vartam 5 orat.Beloluk kinezek barmit. Mar elore felek a szulestol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!