Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2. babánál hány perces fájások...

2. babánál hány perces fájásokkal érdemes bemenni a kórházba? 1. szülés császár volt, a kh 15 percre van.

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 06:44
 1/5 anonim ***** válasza:
én 4 órát húztam ki itthon 5 percesekkel. meg is érte, mert 4 ujjnyival érkeztem a kórházba ((:
2010. máj. 22. 07:17
 2/5 anonim ***** válasza:
bocs, még azt hozzáteszem, hogy ettől függetlenül a beérkezéstől számítva csak 5 órával később jött ki a bébim. De hát minden terhesség más, nincsenek szabályok
2010. máj. 22. 07:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk nem lenne esélyed, hogy otthonról indulj el a kórházba, itt befektetnének 1 héttel a szülés előtt, gyerek ide vagy oda, de ha szülni akarsz talán 3 percesekkel is elég, attól függ milyen gyorsan rövidülnek egymás után a fájások, mert ha 2 órán belül 10-ről 3 perces lesz, akkor elég hamar meglehet a bébi. Nekem a 3. gyerekemmel (2 császár után szültem) az első fájástól születésig kb. 3 óra telt el (végig bent voltam a kórházban).
2010. máj. 26. 01:11
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Ha az első császár volt, megvan rá az esély a másodiknál is. Én nem húznám a dolgot. Ha 5 fájásnál több van, még,ha rendszertelenül is, akkor irány a kórház!-nekem a dokim mindig ezt mondta. Én az elsőt 2,5 , a másodikat 1,5 óra alatt szültem meg- ez egyéntől is függ. Ha esetleg lesz egy harmadik, azzal biztos bemegyek hamarabb a kórházba, mert megvan rá az esély, hogy "kipottyan" fél úton. :) Egyénenként változó.

2010. máj. 29. 10:45
 5/5 anonim válasza:
Nem érdemes taktikázni, mert nem lehet kiszámitani, bármi történhet! A baba v a magad életét kockáztatod!
2010. máj. 29. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!