Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Képes leszek 5 perces fájásokk...

Képes leszek 5 perces fájásokkal bemenni a lábamon a kórházba?

Figyelt kérdés
36 hétben járok és azt olvasom hogy érdemes otthon megvárni az 5 perces fájásokat és csak utána bemenni a kórházba, de képes leszek bemenni a fájadalomtól?
2011. jan. 13. 22:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7 perces fájásokkal még engem is hazaküldtek, rá 3 órára lett 5 perces, akkor mentünk be újra úgy, hog ybenn is maradtunk végre... és ez magyarországon volt.
2011. jan. 15. 08:50
 12/15 anonim ***** válasza:

En vagyok akit hazakuldtek ketszer... ne aggodj a beontestol! En is feltem de rendesen jol esett, hogy kitisztultak a beleim fajdalom mentesen.

Gatmetszesrol irni nem tudok. Ahoz kepest, hogy hagytak vajudni jo sokaig, csak nem tudtam megszulni a kicsimet, mert mindossze 4 cm-re tagultam 44 ora vajudas alatt. Baba szive meg-megallt, es lattak, hogy tenyleg megprobaltam mindent, nem rajtam mult. Csaszarral szuletett meg az en draga Kisfiam. Aztan persze mondtak mindent: nagy volt, meg stb..csak azt nem, hogy szegenynek a nyakan volt a zsinor es ha jott is volna kifele sajat magat folytogatta vele. Az aneszteziologus kozvetitett a csaszar alatt nekem...

2011. jan. 18. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor a "félelmeidről" :)

1. gátmetszés: Nekem volt és hidd el, meg sem érzed! Amikor Vágnak, akkor már annyira ki lesz nyúlva az a bőr darab, hogy szinte egy hártyának tűnik. Előtte kapsz egy szurit / miközben fájásod van-, így amit a metszésből érzel, az egy olyan csípés, mintha most megcsíppnéd a kezedet. Szóval ez kipipálva, ettől tényleg ne félj!

2. beöntés: amikor várandós voltam, kb a 6. hónaptól végbél repedésem volt / nem tudtam úgy nagy wc-zni, hogy ne sírtam volna el magam. Minden egyes alkalommal felrepedt és vérzett. Fájt, mint a rosseb, de a beöntést szinte meg sem éreztem! Annyira jól esett, hogy kitisztultam, és a "cuccot" nem a szülőágyra préselte a babám.

Amúgy a beöntésről annyit, hogy fekszel az ágyon hanyatt, sec-perc alatt becsobbantják a vizet, majd szépen elsétálsz a wc-re és ott csücsülsz, ameddig jól esik :) Ne aggódj, nem fogod végig maszatolni a szülőszobát, a szülésznőknek ez mindennapos cselekvés, Neked meg megkönnyebbülés lesz :)

3. szülés utáni fájdalom: a méh összehúzódásokat érzed majd, de az sem fáj, hanem inkább kellemetlen. A gát sebnél én aznap már törökülésben szoptattam /pedig repedt a vágásom is, a méhszájam is.

De hidd el, amikor már a szülés utáni "fájdalmak " lesznek, észre se fogod venni, mert a babád akkor ott fog szuszogni az ágyad mellett :)

Könnyű szülést!

2011. jan. 18. 20:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm. :) Most már csak fejben kell helyre tennem a dolgokat és jöhet a szülés.
2011. jan. 18. 23:11
 15/15 anonim ***** válasza:
En igaz megcsak felidoben jarok,de semmi felelem nincs bennem. Pedig elso baba. ugy fogom fel,hogy ha mas no is kibirta en is kifogom. Attol mar jobban tartok,hogy a szules utan mit kezdek majd a babaval,mert tapasztalatom az semmi es nem biztos,hogy lesz segitsegem.
2011. jan. 19. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!