Képes leszek 5 perces fájásokkal bemenni a lábamon a kórházba?
En vagyok akit hazakuldtek ketszer... ne aggodj a beontestol! En is feltem de rendesen jol esett, hogy kitisztultak a beleim fajdalom mentesen.
Gatmetszesrol irni nem tudok. Ahoz kepest, hogy hagytak vajudni jo sokaig, csak nem tudtam megszulni a kicsimet, mert mindossze 4 cm-re tagultam 44 ora vajudas alatt. Baba szive meg-megallt, es lattak, hogy tenyleg megprobaltam mindent, nem rajtam mult. Csaszarral szuletett meg az en draga Kisfiam. Aztan persze mondtak mindent: nagy volt, meg stb..csak azt nem, hogy szegenynek a nyakan volt a zsinor es ha jott is volna kifele sajat magat folytogatta vele. Az aneszteziologus kozvetitett a csaszar alatt nekem...
Szia!
Akkor a "félelmeidről" :)
1. gátmetszés: Nekem volt és hidd el, meg sem érzed! Amikor Vágnak, akkor már annyira ki lesz nyúlva az a bőr darab, hogy szinte egy hártyának tűnik. Előtte kapsz egy szurit / miközben fájásod van-, így amit a metszésből érzel, az egy olyan csípés, mintha most megcsíppnéd a kezedet. Szóval ez kipipálva, ettől tényleg ne félj!
2. beöntés: amikor várandós voltam, kb a 6. hónaptól végbél repedésem volt / nem tudtam úgy nagy wc-zni, hogy ne sírtam volna el magam. Minden egyes alkalommal felrepedt és vérzett. Fájt, mint a rosseb, de a beöntést szinte meg sem éreztem! Annyira jól esett, hogy kitisztultam, és a "cuccot" nem a szülőágyra préselte a babám.
Amúgy a beöntésről annyit, hogy fekszel az ágyon hanyatt, sec-perc alatt becsobbantják a vizet, majd szépen elsétálsz a wc-re és ott csücsülsz, ameddig jól esik :) Ne aggódj, nem fogod végig maszatolni a szülőszobát, a szülésznőknek ez mindennapos cselekvés, Neked meg megkönnyebbülés lesz :)
3. szülés utáni fájdalom: a méh összehúzódásokat érzed majd, de az sem fáj, hanem inkább kellemetlen. A gát sebnél én aznap már törökülésben szoptattam /pedig repedt a vágásom is, a méhszájam is.
De hidd el, amikor már a szülés utáni "fájdalmak " lesznek, észre se fogod venni, mert a babád akkor ott fog szuszogni az ágyad mellett :)
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!