Tényleg van olyan szerencsés, aki kevés fájásokkal tágul?
Nemrég mesélte egy ismerősöm,hogy a kolleganője "szinte" észre sem vette,hogy kitágult,mert 2-3 hétig folyamatosan voltak jóslói,stb,de nem hatalmas fájdalommal.
Azt mesélte,hogy neki a szülés csak a tolófájásoknál fájt nagyon,előtte nem.
Tehát tényleg van ilyen?
Átélte valaki ezt?
22:02-es!
Ezért nem értettem a válaszodat.A kérdésem ugyanis kimondottan arra irányult,hogy szinte fájások nélküli tágulás..!
De azért köszönöm,hogy megosztottad velem a tapasztalatodat!
És köszi mindenkinek,aki eddig válaszolt! :)
22:05 vagyok. Éjfélkor ébredtem pisilni, jött egy kis nyálka, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert 2 hete távozgatott a nyákdugó. Áramütés szerű érzés volt a szeméremdombomban, de erről se gondoltam, hogy ez már vajúdás, vagy előjel, azt hittem, hogy a szeméremcsontomra nehezedik nagyobb nyomás, mert azt meg már 30. héttől éreztem. Pár perc múlva megint jött egy áramütés, nah én még mindig úgy gondoltam, hogy visszafekszem aludni, ez nem lehet AZ, mert még a mensi is rosszabb. De gondoltam, megvárok még egy ilyen áramütést, és ha lesz, akkor lemérem az időt. Jöttek aztán osszevissza, 7-5-2-5-3 percenként, ez már kezdett gyanússá válni, de fájdalom még mindig sehol.(derékfájás, alhasi görcs) Lezuhanyoztam, ha elmúlik, gondoltam, akkor ez lehet a jósló, mert azt sem éreztem eddig. Hát jöttek aztán 2-3 pecenként a meleg víz ellenére, akkor akartam a kórházba telefonálni, hogy bemenjek-e, vagy mi lehet ez, a szülésznő csak meg tudja mondani....
Erre már nem volt idő, durranás, elöntött a magzatvíz, még felöltöztem, és indultunk a kórházba. A magzatvíz elfolyása és a kislányom születése között 27 perc telt el. Mire beértünk, a feje be volt ékelődve, én teljesen kitágulva 2 toló, és kint volt. A tolófájás erős székelési ingerhez hasonlított.
Ennyi nagy vonalakban, nem tudom minek köszönhetem ezt az állati nagy szerencsét, természetes úton első babát ilyen könnyen megszülni, de tiszta szívből mindenkinek ilyen szülést kívánok!
Ja, és nem repedtem szét!!!
Minden jót!
Hát ez szuper! :)
Nagyon irigyellek,ha nem bánod..:P
Egyébként a feléig ismerős a szitu!
40+5 napos vagyok,de a 40 napos ciklus miatt inkább valószínű,hogy elszámolták.
Nekem is majd' 2 hete távozgat a nyákdugó.Folyamatos derékfájás,keményedés.Tegnap 3 ujjnyira voltam nyitva.
És épp az előbb voltam pisilni,és úgy tűnik,hogy a nyákdugó utolsó nagyobb része is távozott!
Úgyhogy most kíváncsian várom mi lesz! :)
Szia4
Igen van ilyen. Én is így szültem. 2újjnyival mentem be a szülőszobába. 4óra alatt megszülettek a lányok. Fájást én is csak a kitolásnál éreztem. 10percel a megszületésük előtt majdnem elaludtam, ezen nevettünk. Ha hagyják simán szundítottam volna. A kitolás azonban annál fájdalmasabb volt.
Persze azért a keményedéseket éreztem, de az szinte semmi nem volt.
Én 3 újnyival feküdtem a szülő ágyra 15:00-kor.Burkot repesztettek 15:05-kor és rögtön jöttek a tolófájások.15:15-kor meg volt a kislányom.Én is meglepődtem de a szülésznők is.:)
Elötte is voltak pici fájásaim de azok ténylek ici pici görcsök voltak és csak délelött.
Ilyen gyors szülést kívánok neked is.
Ma 1 hónapos pici anyukája
1000-ből 1 nő ilyen szerencsés a statisztika szerint!
Remélem neked sikerül! Bár ezek a fájások édesfájások, és én nem szeretnék fájdalom nélkül szülni! Persze a jóból is megárt a sok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!