Miért ítélik el azt aki nem akar szoptatni de azt aki nem tud azt támogatják?
Miért ítélik el azokat akik nem akarnak szoptatni, és azzal vádolják, hogy "árt" a gyerekének, és tönkre teszi, és sose lesz egészséges gyereke,
MÍG
Azok a szegény anyukák akik szeretnének szoptatni de nem tudnak azokat állandóan vígasztalják, hogy ettől nem fog összedőlni a világ, és így is egészséges kisgyereke lesz?
Személy szerint nem ítélem el egyik csoportot sem, de az olyan anyáktól, mint a 22- es hánynom kell. Csak egy gondolatot ragadok ki, a legvégén a cumisüveges részt: te mit gondolsz, 10 méteres bottal etetik a babáikat az anyukák cumusüvegböl? Nem veszik az ölükbe? Nem puszilják meg? Nem simogatják közben? Undorító, ahogy elítélsz más embereket. Biztos önzetlen, tök rosszindulat mentes gyermekeket nevelsz.
Kérdező, nem szabad ide írne, sem facebookos szopi csoportba, mert tucatszámra esnek neki az embernek a 22- hez hasonló anyukák. Hidd el, a többség többnek képzeli magát ettől. A felnő így is egy szánakozó mondat, ami durva, udvariatlan és gonosz, ugyanúgy mint a minek szoptatod még a 3 évest?
És igen, én is feladtam 4 hónap után a küzdelmet, de senki nem szólt egy rossz szót sem,próbálták volna meg. Soha nem tagadtam és nem is fogom a tápszert, mert nem szoktam hazudni és ebben sem fogok. A férjemet is idegelték ezzel, majd mutatott egy képet, ahol a fia hozzábújva, kezét szorongatva, békésen evett. Többet nem szólogattak be érdekes módon. Nesze neked, a gyerek kötődik, még is hogy képzel ilyet cici nélkül?
A pontozás (le-föl) ennél a kérdésnél egyet jelent: ki mivel tud egyetérteni, mivel tud azonosulni, a válasz hasznosságával köszönőviszonyban sincs a százalékos értékelés.
Ha fontosnak tartod a szoptatást, teszel is érte, és le is írod, lepontoznak. Ha hidegen hagy, jó a tápszer is, vagy megpróbáltad, de nem jött össze, esetleg idő előtt feladtad, fölpontoznak azok, akik szintén így jártak.
Ezek szerint ennél a kérdésnél ők vannak többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!