Mire jó ez, hogy a Jobbik nem akar sem Magyarországra, sem Európába arabokat (és más harmadik világbelieket), de Izrael ellen meg nagy lendülettel támogatják őket?
#Koplárovics Béci: Neked a véleményed Izrael államáról és így a magyar - izraeli / zsidó kapcsolatokról ?
#2: Mi ez, hogy az igazság oldalára állnak ? Nem inkább kettős mércét alkalmaznának, hogy Európában is ugyanúgy bánnának a harmadik világbeliekkel, mint a zsidók otthon, de viszont másra meg tudnak mutogatni. Én a következetesség híve vagyok, meg tudok különbséget tenni zsidó és zsidó között, így inkább a fehér zsidókat pártolom az arabokkal vagy falasákkal vagy másokkal szemben.
Nem, elozo!
Eloszor is Palesztina egy foldrajzi terulet. Ilyen nevu allam nincs, es nem is volt soha a tortenelem soran. Plane nem arab-palesztina.
Az a terulet a zsidok foldje. A XX. szazad soran az arabok oda eppen ugy megelhetesi bevandorlokkent mentek, mint ahogy most Europaba.
Izrael allam a Zsido Kiralysagok sorozatanak a folytatasa. Letezo, prosperalo nemzetallam. Es az is marad. Pont.
"#Koplárovics Béci: Neked a véleményed Izrael államáról és így a magyar - izraeli / zsidó kapcsolatokról ? "
Én egyikükkel sem vagyok kibékülve. Az araboknál túl nagy az esélye, hogy vallási alapon terrorista lesz belőle, amin a kirekesztés természetesen nem segít. Az izraeliek/zsidók meg a világ legkirekesztőbb országa, de ezt leírni is antiszemitizmus, ami mögé bújva kb bármit megtehetnek. Több, mint 5000 éve, amióta Egyiptomból kiüldözték őket, azóta kb senki sem kedvelte őket, szerintem nem a világgal van baj. Ez megint nyilván antiszemitizmus, mint bármi, ha egy rossz szót is mersz szólni.
Honnan veszed azt a hulyeseget, hogy RABSZOLGAKAT kiuldoznek egy orszagbol?! Legfeljebb legyilkoljak egy reszuket, hogy a tobbieket moresre tanitsak. De ingyen munkaerot eluldozni?!
Neked tenyleg agyadra ment a zsido-gyulolet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!