Hitler csak egy báb volt?
Biztos, hogy nem az volt. Izrael létrehozásához az égvilágon semmi szűkség nem lett volna egy világháborúhoz és a sajnálat nélkül is meg volt a hatalmuk ahhoz, hogy akár a második világháború kirobbanása nélkül is ugyanolyan körülmények között tudják létrehozni az országot.
Az orosz hívek sem annyira meglepők. Lényegében úgy viselkednek, mintha nem vennének tudomást arról, hogy nem volt kimondottan jó véleménye róluk Hitlernek. E helyett inkább a ROA-t, meg az egyéb a II.vh. alatt a németek oldalán harcoló orosz csapatok működésével próbálják magyarázni maguknak, hogy valójában elfogadta a III. Birodalom őket.
Zsidó megrendelés volt. (csak hogy örülj kedves kérdező azért írom...) Én is szélsőjobbos vagyok, de pártfüggetlen.
VÉleményem, hogy nem igaz. Érv, akkor nem tették volna a bolsavizta szeméttel tönkre Európát.
tehát, ha jól értem, akkor a zsidók létrehoztak egy bábot, akit arra használtak, hogy irtogassa őket, mert akkor majd mindenki sajnálja őket és megkapják a saját országukat.
nem lett volna egyszerűbb csinálni egy bábot, aki egyből a zsidókat teszi a hatomba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!