Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pestiek egy része látens náci?

A pestiek egy része látens náci?

Figyelt kérdés

Vannak ugye a melegek. És vannak azok az emberek, akik lépten-nyomon szidják őket, mindenről ők jutnak eszükbe, ők ítélik el leghangosabban a melegeket. Rájuk mondják, hogy látens homoszexuálisok (,,leginkább a buz1k buz1znak" alapon, ugye.)

És van egy olyan csoport is, tapasztalataim szerint leginkább Bp.-n és agglomerációjában élnek, akik mindenbe belemagyarázzák a nácizmust, a szélsőséget. Ha árpád-sávos zászlót, Szent Koronát, régi német oldalkocsis motort, betűrt bakancsot látnak (hallottam, ahogy beszólnak emiatt egy vasútőrnek...), egyből tiltakoznak a neonácik térnyerése miatt. Egy hagyományőrző íjászverseny szerintük nyilas rendezvény, kopasz fej/hosszú haj náluk ismerkedésnél kizáró ok. A Hitler, Horthy, Szálasi, stb. szó hallatára azonnal tiltakozni kezdenek és elnyomhatatlan ingerük támad kifejezni, hogy mennyire elítélik ezen személyeket. Bármiből képesek kihozni, hogy a másik ember ostoba, alkoholista, képzetlen, militáns szélsőséges. Gyakran rettegnek olyan dolgoktól (és ezt a lehető legerősebben hangoztatják), amik lassan hetven éve befejeződtek, és soha nem is fognak megismétlődni, irreális náciveszélyt látnak bele mindenbe.

Ez a viselkedés a fentebbi, melegelleneseknél tapasztalt logika szerint arra utal, hogy ezen emberek tudat alatt nagyon is vonzódnak a III. birodalomhoz köthető dolgokhoz, tehát látens nácik.

Ráadásul jó részüknek német vezetékneve van.

A harcos antifasiszták tehát lebuktak, most kiderült, hogy valójában ki is a náci!

2012. júl. 24. 19:07
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
69%
Te vagy náci!
2012. júl. 24. 19:17
 2/38 anonim ***** válasza:
34%
Ha már le akarod nácizni a zsidókat, nyíltan tedd! De persze azt kitörölnék, meg hát biztosan gerinced sincs. Nekem nincsen német vezetéknevem, zsidó se vagyok, de akik az általad felsorold dolgok miatt aggódnak, azokkal tökéletesen egyetértek.
2012. júl. 24. 19:19
 3/38 anonim ***** válasza:
37%
:D:D:D Ekkora hülyeséget rég olvastam:D Annyira nácik,hogy Budapesten minden választókerületben elverte a jobbikot az LMP.Erre mondta egy ismerősöm,hogy ez nem meglepő,mert a jobbikra csak vidéki bunkók szavaznak.Hát ez van.:D
2012. júl. 24. 19:20
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Aha, szóval az a gyanús ami nem gyanús Pelikán elvtárs.

Különben ehhez nem kell pestinek lenni, a világ legtöbb nagyvárosában így van ez, mert azok a nagy olvasztógélyek, ott jelennek meg leginkább a szélsőségek. Nem csoda, hogy elzárkóznak egymástól a melegek - homofóbok, nácik - zsidók és egyéb ellentétek. Ez így van Párizsban, New Yorkban, Moszkvában, Berlinben vagy ugyebár Budapesten is.

2012. júl. 24. 19:22
 5/38 anonim ***** válasza:
92%
Van igaza a kérdezőnek.A melegfelvonulásra is látens 3uzik mennek hőbörögni.
2012. júl. 24. 19:23
 6/38 anonim ***** válasza:
2012. júl. 24. 19:23
 7/38 A kérdező kommentje:

,,Ha már le akarod nácizni a zsidókat, nyíltan tedd!"

Senki nem emlegette a zsidókat, te keverted ide őket. Nem tudom, hogy jönnek ide, talán valami problémád van velük?

,,akik az általad felsorold dolgok miatt aggódnak, azokkal tökéletesen egyetértek."

Lehet, hogy legalább részben igaz rád a fent írt eszmefuttatás, és láthatóan nem vagy tudatában! Na pont ilyennek képzeltem el egy látens nácit!

,, Annyira nácik,hogy Budapesten minden választókerületben elverte a jobbikot az LMP."

A Jobbiknak semmi köze a nácikhoz, sőt, az igazi neonácik utálják őket :) A látens nácik pedig az LMP-re szavaznak, mert nem akarják beismerni, hogy azok, ezért értek el jó eredményt.

,,a jobbikra csak vidéki bunkók szavaznak."

És még a vidékieket is lenézed, származási alapon!! Eléggé náci gondolkodásmód...

2012. júl. 24. 19:35
 8/38 anonim ***** válasza:
45%
Nem a vidékieket nézem le hanem azokat akik a jobbikra szavaztak.
2012. júl. 24. 19:39
 9/38 anonim ***** válasza:
70%

A "vidéki bunkók" beszólásoddal el is mondtál mindent magadról, te művelt pesti. Ennyit rólad.

A fű milyen illatú, a csirke mit eszik? Vagy tudod mert már olvastál róla? Rohadt értékes ember vagy, olyan "Sznob vagány". Szavazz csak a lomposokra a cicafiú barátocskáddal együtt.

2012. júl. 24. 19:58
 10/38 anonim ***** válasza:
42%

,,akik az általad felsorold dolgok miatt aggódnak, azokkal tökéletesen egyetértek."

Lehet, hogy legalább részben igaz rád a fent írt eszmefuttatás, és láthatóan nem vagy tudatában! Na pont ilyennek képzeltem el egy látens nácit!

Én biztos nem vagyok náci, lehet, hogy fogalmad sincs, mit jelent a szó. Ha nem a zsidókra gondoltál, akkor meg végképp semmi értelme annak, amit írtál. Szerintem fordulj orvoshoz.

2012. júl. 24. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!