A pestiek egy része látens náci?
Vannak ugye a melegek. És vannak azok az emberek, akik lépten-nyomon szidják őket, mindenről ők jutnak eszükbe, ők ítélik el leghangosabban a melegeket. Rájuk mondják, hogy látens homoszexuálisok (,,leginkább a buz1k buz1znak" alapon, ugye.)
És van egy olyan csoport is, tapasztalataim szerint leginkább Bp.-n és agglomerációjában élnek, akik mindenbe belemagyarázzák a nácizmust, a szélsőséget. Ha árpád-sávos zászlót, Szent Koronát, régi német oldalkocsis motort, betűrt bakancsot látnak (hallottam, ahogy beszólnak emiatt egy vasútőrnek...), egyből tiltakoznak a neonácik térnyerése miatt. Egy hagyományőrző íjászverseny szerintük nyilas rendezvény, kopasz fej/hosszú haj náluk ismerkedésnél kizáró ok. A Hitler, Horthy, Szálasi, stb. szó hallatára azonnal tiltakozni kezdenek és elnyomhatatlan ingerük támad kifejezni, hogy mennyire elítélik ezen személyeket. Bármiből képesek kihozni, hogy a másik ember ostoba, alkoholista, képzetlen, militáns szélsőséges. Gyakran rettegnek olyan dolgoktól (és ezt a lehető legerősebben hangoztatják), amik lassan hetven éve befejeződtek, és soha nem is fognak megismétlődni, irreális náciveszélyt látnak bele mindenbe.
Ez a viselkedés a fentebbi, melegelleneseknél tapasztalt logika szerint arra utal, hogy ezen emberek tudat alatt nagyon is vonzódnak a III. birodalomhoz köthető dolgokhoz, tehát látens nácik.
Ráadásul jó részüknek német vezetékneve van.
A harcos antifasiszták tehát lebuktak, most kiderült, hogy valójában ki is a náci!
Aha, szóval az a gyanús ami nem gyanús Pelikán elvtárs.
Különben ehhez nem kell pestinek lenni, a világ legtöbb nagyvárosában így van ez, mert azok a nagy olvasztógélyek, ott jelennek meg leginkább a szélsőségek. Nem csoda, hogy elzárkóznak egymástól a melegek - homofóbok, nácik - zsidók és egyéb ellentétek. Ez így van Párizsban, New Yorkban, Moszkvában, Berlinben vagy ugyebár Budapesten is.
,,Ha már le akarod nácizni a zsidókat, nyíltan tedd!"
Senki nem emlegette a zsidókat, te keverted ide őket. Nem tudom, hogy jönnek ide, talán valami problémád van velük?
,,akik az általad felsorold dolgok miatt aggódnak, azokkal tökéletesen egyetértek."
Lehet, hogy legalább részben igaz rád a fent írt eszmefuttatás, és láthatóan nem vagy tudatában! Na pont ilyennek képzeltem el egy látens nácit!
,, Annyira nácik,hogy Budapesten minden választókerületben elverte a jobbikot az LMP."
A Jobbiknak semmi köze a nácikhoz, sőt, az igazi neonácik utálják őket :) A látens nácik pedig az LMP-re szavaznak, mert nem akarják beismerni, hogy azok, ezért értek el jó eredményt.
,,a jobbikra csak vidéki bunkók szavaznak."
És még a vidékieket is lenézed, származási alapon!! Eléggé náci gondolkodásmód...
A "vidéki bunkók" beszólásoddal el is mondtál mindent magadról, te művelt pesti. Ennyit rólad.
A fű milyen illatú, a csirke mit eszik? Vagy tudod mert már olvastál róla? Rohadt értékes ember vagy, olyan "Sznob vagány". Szavazz csak a lomposokra a cicafiú barátocskáddal együtt.
,,akik az általad felsorold dolgok miatt aggódnak, azokkal tökéletesen egyetértek."
Lehet, hogy legalább részben igaz rád a fent írt eszmefuttatás, és láthatóan nem vagy tudatában! Na pont ilyennek képzeltem el egy látens nácit!
Én biztos nem vagyok náci, lehet, hogy fogalmad sincs, mit jelent a szó. Ha nem a zsidókra gondoltál, akkor meg végképp semmi értelme annak, amit írtál. Szerintem fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!