Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pestiek egy része látens náci?

A pestiek egy része látens náci?

Figyelt kérdés

Vannak ugye a melegek. És vannak azok az emberek, akik lépten-nyomon szidják őket, mindenről ők jutnak eszükbe, ők ítélik el leghangosabban a melegeket. Rájuk mondják, hogy látens homoszexuálisok (,,leginkább a buz1k buz1znak" alapon, ugye.)

És van egy olyan csoport is, tapasztalataim szerint leginkább Bp.-n és agglomerációjában élnek, akik mindenbe belemagyarázzák a nácizmust, a szélsőséget. Ha árpád-sávos zászlót, Szent Koronát, régi német oldalkocsis motort, betűrt bakancsot látnak (hallottam, ahogy beszólnak emiatt egy vasútőrnek...), egyből tiltakoznak a neonácik térnyerése miatt. Egy hagyományőrző íjászverseny szerintük nyilas rendezvény, kopasz fej/hosszú haj náluk ismerkedésnél kizáró ok. A Hitler, Horthy, Szálasi, stb. szó hallatára azonnal tiltakozni kezdenek és elnyomhatatlan ingerük támad kifejezni, hogy mennyire elítélik ezen személyeket. Bármiből képesek kihozni, hogy a másik ember ostoba, alkoholista, képzetlen, militáns szélsőséges. Gyakran rettegnek olyan dolgoktól (és ezt a lehető legerősebben hangoztatják), amik lassan hetven éve befejeződtek, és soha nem is fognak megismétlődni, irreális náciveszélyt látnak bele mindenbe.

Ez a viselkedés a fentebbi, melegelleneseknél tapasztalt logika szerint arra utal, hogy ezen emberek tudat alatt nagyon is vonzódnak a III. birodalomhoz köthető dolgokhoz, tehát látens nácik.

Ráadásul jó részüknek német vezetékneve van.

A harcos antifasiszták tehát lebuktak, most kiderült, hogy valójában ki is a náci!

2012. júl. 24. 19:07
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
56%
hármas: Amíg a vidéki bunkó nem szarik te meg az ismerősöd éhen haltok :)
2012. júl. 25. 16:19
 22/38 anonim ***** válasza:
95%

Senki sem lesz látens náci attól, hogy az árpádsávos zászlóról a nyilasok jutnak az eszébe, mert ezt a jelképet a nyilasok kisajátították,(és kiegészítették egy nyilaskereszttel) hiába volt kb. 2000 éve Magyarország szimbóluma.

Az egésznek annyi a lényege, hogy az emberek könnyebben megjegyzik a rosszat, mint a jót.(pl.: a kérdezőnek is a németekről rögtön a nácik jutnak eszébe)

2012. júl. 26. 20:01
 23/38 A kérdező kommentje:

Nem a nácik jutnak eszembe a németekről, csak érdekes, hogy pont általában a német vezetéknevű pestieknek jut eszükbe mindenről az antiszemitizmus meg a nácik. Engem abszolút nem érdekel amúgy, kinek mi a vezetékneve.

Az árpád-sávos zászló pedig 8 sávú, a nyilas meg 5, és ahogy helyesen írtad, nyilaskereszt van a közepében. De ennyi erővel az USA zászlóról is ennek kéne eszükbe jutni, nem? Hiszen az is csíkos, a csíkok száma meg nekik mindegy, meg a kiegészítés is mindegy...

2012. júl. 27. 15:32
 24/38 Ozmium42 ***** válasza:
100%

"Egy hagyományőrző íjászverseny szerintük nyilas rendezvény"

Hát elég furcsa lenne nyilak nélkül

2012. júl. 30. 19:28
 25/38 anonim ***** válasza:
Én pl. kb. félig vagyok zsidó, de nagyanyám teljesen az volt és láttam milyen nyomot hagytak benne a zsidóüldözések. Kifejezetten sírt, amikor a MIÉP bekerült a parlamentbe. Nekem, mindig amikor valami csak picit is a nácizmushoz köthető dologgal találkozom, az ő ijedt arca jut eszembe. Én tehát ezért reagálok érzékenyen az ilyen dolgokra.
2012. aug. 8. 00:01
 26/38 anonim ***** válasza:
Azt,hogy kell érteni,csak félig vagyok zsidó.Hiszen egy vallásról beszélünk nem egy fajról.Most akkor gyakorlod a zsidó vallást vagy nem? Náciktól meg Magyarországon soha nem kellett félni,mert nem voltak,maximum az itt állomásozó német katonák.
2012. aug. 8. 00:57
 27/38 anonim ***** válasza:
Pl. az izraeli zsidók szemszögéből.
2012. aug. 8. 08:12
 28/38 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon álságos amit mondasz, főleg annak a fényében, hogy nap mint nap szoktál zsidózni, és a zsidókat valamint a cigányokat okolod Magyarország gazdasági sikertelenségeiért, mint ahogyan a többi szemérmes náci társad. Legbelül te is tudod, hogy gyűlölöd a zsidókat a cigányokat, és egyáltalán az idegeneket.

Ahogyan te megvéded az énképedet, az már már közhelyes pszichológiai helyzet, egy elhárító mechanizmus, konkrétan a projekció. Sokkal több ráció van benne, mint a látens náci elméletedben azaz te vagy a látens náci. Elég unalmas már ez a szemérmesség, ki kéne már mondania végre minden jobbikosnak, hogy ők ki nem állhatják a zsidókat.

2012. aug. 8. 15:11
 29/38 A kérdező kommentje:

,,nap mint nap szoktál zsidózni, és a zsidókat valamint a cigányokat okolod Magyarország gazdasági sikertelenségeiért,"

Újabb vád egy igazi látens nácitól, csak mert a kérdésebn leírva látta a ,,Hitler" szót, amire azonnal harapott.

Nem jött össze, barátom, olvasd vissza a régebbi kommentjeimet. A zsidótémát még csak nem is én hoztam fel, hanem egy hozzád hasonló társad.

,,Elég unalmas már ez a szemérmesség, ki kéne már mondania végre minden jobbikosnak, hogy ők ki nem állhatják a zsidókat."

Honnan veszed, hogy jobbikos vagyok? :D

2012. aug. 8. 15:51
 30/38 anonim ***** válasza:
Téged miért érdekel ez a témakör?
2012. aug. 8. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!