Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pestiek egy része látens náci?

A pestiek egy része látens náci?

Figyelt kérdés

Vannak ugye a melegek. És vannak azok az emberek, akik lépten-nyomon szidják őket, mindenről ők jutnak eszükbe, ők ítélik el leghangosabban a melegeket. Rájuk mondják, hogy látens homoszexuálisok (,,leginkább a buz1k buz1znak" alapon, ugye.)

És van egy olyan csoport is, tapasztalataim szerint leginkább Bp.-n és agglomerációjában élnek, akik mindenbe belemagyarázzák a nácizmust, a szélsőséget. Ha árpád-sávos zászlót, Szent Koronát, régi német oldalkocsis motort, betűrt bakancsot látnak (hallottam, ahogy beszólnak emiatt egy vasútőrnek...), egyből tiltakoznak a neonácik térnyerése miatt. Egy hagyományőrző íjászverseny szerintük nyilas rendezvény, kopasz fej/hosszú haj náluk ismerkedésnél kizáró ok. A Hitler, Horthy, Szálasi, stb. szó hallatára azonnal tiltakozni kezdenek és elnyomhatatlan ingerük támad kifejezni, hogy mennyire elítélik ezen személyeket. Bármiből képesek kihozni, hogy a másik ember ostoba, alkoholista, képzetlen, militáns szélsőséges. Gyakran rettegnek olyan dolgoktól (és ezt a lehető legerősebben hangoztatják), amik lassan hetven éve befejeződtek, és soha nem is fognak megismétlődni, irreális náciveszélyt látnak bele mindenbe.

Ez a viselkedés a fentebbi, melegelleneseknél tapasztalt logika szerint arra utal, hogy ezen emberek tudat alatt nagyon is vonzódnak a III. birodalomhoz köthető dolgokhoz, tehát látens nácik.

Ráadásul jó részüknek német vezetékneve van.

A harcos antifasiszták tehát lebuktak, most kiderült, hogy valójában ki is a náci!

2012. júl. 24. 19:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Miért fáj neked, hogy egyesek fasisztának neveznek másokat?
2012. aug. 8. 22:45
 32/38 A kérdező kommentje:

Mert idegesítő és sértő, hogy banális dolgok miatt náciznak.

Pl. arra is volt már példa, hogy mondtam, hogy van egy 80-as évekbeli NDK-s (!) zöld motorom. Erre azt reagálta egy akkor kb. 23 éves pesti lány (német nevű), hogy valószínűleg azért, mert itt tör fel bennem az elfojtott militáns nácizmus, ugye német motor, ráadásul zöld is...

Most komolyan, normális az, aki egy NDK-s, tehát SZOCI gyártmányú német gépről egyből a menetelő Wehrmacht katonákra gondol? És még elvárja, hogy szégyelljem is magam emiatt, vagy legalább magyarázzam meg, szánalmas. Szerintem valahol belül neki jár az eszében egyfolytában az ilyesmi, mert épeszű ember ilyet nem csinál.

2012. aug. 9. 09:42
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a "pesti magyar félistenek az élet bajnokai", a mi drága tolerancia bajnokaink bizony kiirtanának mindenkit, aki nem ért velük egyet, pláne ha jobboldaliról van szó. Igen ezek látens náciként viselkednek.
2012. aug. 15. 18:55
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én is hallottam már olyat hogy a német juhász náci kutya, a fekete kabát náci viselet, a fekete öltönyt fekete nyakkendővel csak Gestapósok viselnek, az emósok is nácik, gárda cipő meg gárda motor, gárda mellény, gárda helikopter, gárda fantom, meg minden marhaságot. Végtelenül alaptalan. Őket inkább megélhetési rettegőknek hívom.
2013. jan. 11. 18:29
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

"Hát, én is hallottam már olyat hogy a német juhász náci kutya"

Jobbat mondok. Egy amerikai zsidó szervezet azzal állt elő, hogy a német juhászkutyákat be kéne tiltani, mert a holokauszt túlélőkben rossz emlékeket idéz!

Nem tudom, hogy ezt gyakorlatban hogyan kívánták kivitelezni. Talán a tenyésztés hatósági leállításával, kutyák elkobzásával, plusz az összes Jerry Lee film és Rex felügyelő meg Rint Tin Tin DVD-k és VHS kazetták bezúzásával?

Ezek nem normálisak.

2013. jan. 11. 18:34
 36/38 anonim ***** válasza:
Persze,azért becézik judapestnek Budapestet.
2013. jan. 11. 20:45
 37/38 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled!

De Te is itt mindenkit le nácizol,meg le látens nácizol,úgy hogy Te is az vagy :D

2013. jan. 11. 21:37
 38/38 anonim ***** válasza:
Igen. Sőt, az összes pesti az.
2013. febr. 1. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!