Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pestiek egy része látens náci?

A pestiek egy része látens náci?

Figyelt kérdés

Vannak ugye a melegek. És vannak azok az emberek, akik lépten-nyomon szidják őket, mindenről ők jutnak eszükbe, ők ítélik el leghangosabban a melegeket. Rájuk mondják, hogy látens homoszexuálisok (,,leginkább a buz1k buz1znak" alapon, ugye.)

És van egy olyan csoport is, tapasztalataim szerint leginkább Bp.-n és agglomerációjában élnek, akik mindenbe belemagyarázzák a nácizmust, a szélsőséget. Ha árpád-sávos zászlót, Szent Koronát, régi német oldalkocsis motort, betűrt bakancsot látnak (hallottam, ahogy beszólnak emiatt egy vasútőrnek...), egyből tiltakoznak a neonácik térnyerése miatt. Egy hagyományőrző íjászverseny szerintük nyilas rendezvény, kopasz fej/hosszú haj náluk ismerkedésnél kizáró ok. A Hitler, Horthy, Szálasi, stb. szó hallatára azonnal tiltakozni kezdenek és elnyomhatatlan ingerük támad kifejezni, hogy mennyire elítélik ezen személyeket. Bármiből képesek kihozni, hogy a másik ember ostoba, alkoholista, képzetlen, militáns szélsőséges. Gyakran rettegnek olyan dolgoktól (és ezt a lehető legerősebben hangoztatják), amik lassan hetven éve befejeződtek, és soha nem is fognak megismétlődni, irreális náciveszélyt látnak bele mindenbe.

Ez a viselkedés a fentebbi, melegelleneseknél tapasztalt logika szerint arra utal, hogy ezen emberek tudat alatt nagyon is vonzódnak a III. birodalomhoz köthető dolgokhoz, tehát látens nácik.

Ráadásul jó részüknek német vezetékneve van.

A harcos antifasiszták tehát lebuktak, most kiderült, hogy valójában ki is a náci!

2012. júl. 24. 19:07
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

,,Ha nem a zsidókra gondoltál, akkor meg végképp semmi értelme annak, amit írtál. Szerintem fordulj orvoshoz."

Általánosítasz, pedig zsidó és zsidó között is óriási különbségek vannak, ők is emberek mint te vagy én. Attól, hogy te mindenkibe a zsidókat látod bele, nem kellene tőlem is elvárnod.

És még mentegetőzöl is, hogy biztos nem vagy náci, azok után, hogy egy teljesen más témájú kérdésre válaszolva egyből a zsidókat kezded firtatni (kollektíven ráadásul).

2012. júl. 24. 20:08
 12/38 anonim ***** válasza:
57%
Persze, hogy nem egyforma minden zsidó. A zsidó valláson belül is több irányzat van, ráadásul nem mindegyik vallásos. De amit te leírtál, az igenis aggasztja őket, és nem ok nélkül. Mondjuk egy német oldalkocsis motorkerékpár remélem tényleg nem aggaszt senkit vagy a betűrt bakancs. Az árpád-sávos zászlóról a nyilasok jutnak eszembe, Horthyt meg a többit rühellem, és nem akarom, hogy akár Horthy-nak is szobra vagy kultusza legyen.
2012. júl. 24. 20:23
 13/38 anonim ***** válasza:
97%

"mert a jobbikra csak vidéki bunkók szavaznak"

Ismét egy átlagos, nemes, pesti polgár intelligens megnyilvánulását olvashattuk.

2012. júl. 24. 20:53
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
En nem vagyok videki de tenyleg nem lehet azt mondani,hogy csak a videkiek szavaznak a Jobbikra ez egy totalis nagy marhasag szerintem.Nem lehet ezt igy elmondani,hogy Pest melyik resze jobbikos es melyik nem.Ahogy azt sem,hogy az összes dunaujvarosi vagy miskolci ember kommunista.Mindenhol van ilyen es olyan.
2012. júl. 24. 21:06
 15/38 Pro Patria ***** válasza:

Na, ez a kérdés most egy kicsit feldobta a napomat:) Polgárpukkasztásnak jó!

Annyiból igaz egyébként, hogy a fene nagy toleranciabajnokok a legvéresebb szájú kirekesztők...

Kedves legutóbbi válaszoló!

"Ahogy azt sem,hogy az összes dunaujvarosi vagy miskolci ember kommunista."

- Olyannyira, hogy a nemrég lezajlott időközi polgármesteri választásokat a fidesz jelöltje nyerte meg (ebben a hatalmas elégedetlenségben és terrorban is).

2012. júl. 24. 22:14
 16/38 anonim ***** válasza:
28%
Ahogy soha nem létezett náci Magyarországon,úgy most sem létezik.Sem a fővárosban,sem vidéken.De mostanság szerintem a világon sem találnál sokat.Hiszen azóta,hogy léteztek már eltelt egy kis idő.
2012. júl. 24. 23:15
 17/38 A kérdező kommentje:

,,Az árpád-sávos zászlóról a nyilasok jutnak eszembe"

Újabb látens náci! Ezt nem hiszem el, hogy ennyien vannak! :o :O

De az is lehet, hogy az illető nem tud számolni...

2012. júl. 24. 23:32
 18/38 anonim ***** válasza:
53%
Te látens hülye vagy.
2012. júl. 25. 09:08
 19/38 A kérdező kommentje:

Látom, szépen megy a fröcsögés azok részéről, akiket lebuktattam.

További kommentár ehhez azt hiszem, nem is szükséges. Először azt hittem, hogy bizonygatnom kell majd az elméletemet, de az érintettek megteszik helyettem is.

2012. júl. 25. 09:45
 20/38 anonim ***** válasza:
Vagy csak paranoiásak.
2012. júl. 25. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!