Miért ítélik el azt aki nem akar szoptatni de azt aki nem tud azt támogatják?
Miért ítélik el azokat akik nem akarnak szoptatni, és azzal vádolják, hogy "árt" a gyerekének, és tönkre teszi, és sose lesz egészséges gyereke,
MÍG
Azok a szegény anyukák akik szeretnének szoptatni de nem tudnak azokat állandóan vígasztalják, hogy ettől nem fog összedőlni a világ, és így is egészséges kisgyereke lesz?
A 28-as rendkívül tudatlan hozzászólónak írom: "az anyatej alapból tartalmaz tejfehérjét".
Ez igaz, csak hogy nem tehéntejfehérjét, tehát alapból nem állati eredetű tejfehérje van az anyatejben. Az tejfehérje-allergia pedig a tehéntej hatására alakul ki.
Nem szenvedtettem a babáimat, amint kiderült az allergiájuk, azonnal nulldiétára fogtam magam, és megszűnt a véres hasmenésük, amint kiürült a szervezetükből a tejfehérje.
Mint írtam, dietetikussal, gasztrós dokival konzultáltam, senki nem tiltotta a szoptatást, csak az étrendemből kellett kizárnom a tehéntejfehérjét. Valóban nagyon kevés féle ételt ehettem.
A babáim köszönöüik, szuperül gyarapodtak, sosem volt gond a súlyukkal, a fiam kb. 5 hetes koráig volt hasfájós, a kislányom nem volt hasfájós.
Te 28-as, nagyon buta vagy, ami nem baj, csak ne butíts másokat! Helyette inkább tájékozódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!