Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményed a nyilvános...

Mi a véleményed a nyilvános szoptatásról?

Figyelt kérdés

Elfogadottnak kéne lennie vagy sem? Miért?

+1 kérdés: Mo.-n van joga a nőknek nyilvánosan szoptatni?

2016. júl. 24. 19:38
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
39%

Hülyékkel nem szállok vitába 😂

A gyerekemet nem fogom wc-ben megetetni!Vannak olyan esetek amikor nem tudsz úgy időzíteni hogy otthon legyetek etetés időben.

Ha pasi vagy úgysem érted meg!

Ha nő vagy és nincs gyereked akkor se fogod felfogni.

De inkább ne is szaporodj 😊

Jó éjt!

2016. júl. 24. 21:09
 22/57 anonim ***** válasza:
65%
22: nők milliói megoldják.
2016. júl. 24. 21:10
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szopatós kendő és meg van oldva. Mondjuk a lányom tápszeres volt, így nem futottam bele ilyen helyzetbe, mert a cumisüvegen senki nem akadt fenn. Meg azt nem csak én adhattam neki, hanem az apja, vagy bárki, aki velünk volt éppen.

Ha nyilvános helyen csinálta össze magát, az már neccesebb volt, mert gyorsan olyan helyet kellett keresni, ahol relatív diszkréten tisztába tudtuk tenni. Olyan volt, hogy az apja a másik lányával - aki már felnőtt - ruccant ki, vitték az akkor még babát. Betojt, ő kérte apelenkázó kulcsát. Volt némi harc, hogy férfi létére minek az neki, miért nem a lány teszi tisztába.

Mondta, hogy mivel a lányának nem gyereke és zavarja a szag, nem fogja áttestálni rá. Oldják meg, engedjék be valahová, vagy a pulton, a kiszolgálás mellett teszi tisztába. Hirtelen lett kulcs.

2016. júl. 24. 21:16
 24/57 anonim ***** válasza:
49%

Én sem szoptattam nap mint nap nyilvánosan,de adódnak helyzetek.Pl ha apuka dolgozik,más segítség meg nincs és akármilyen ügyet el kell intézni...

De hagyjuk is.Mindenki azt csinál amit akar 😊

Világbéke!

Egyébként az emberek annyira undorodnak a szoptatástól hogy ha autóban,letakarva egy félreeső helyen szoptattam majdnem beültek mellém h lássák mit csinálok...szóval hagyjuk...

2016. júl. 24. 21:17
 25/57 anonim ***** válasza:
56%

# 22/25 Időpont ma 21:09

Édesanyám hármunkat nevelt fel - egyszer sem szoptatott nyilvánosan. Pedig akkor nem voltak pelenkázó helységek, plázák, ahol tisztább a WC mint sok mélyszegénységben élő család legtisztább helyisége.

Gyermekek akkor is felnőttek, amikor a kivillanó boka is botrány volt.

2016. júl. 24. 21:24
 26/57 anonim ***** válasza:
39%

"Hülyékkel nem szállok vitába"

Persze, mert te annyira felsőbbrendű vagy, hogy neked elég kinyilatkoztatni érvelés helyett.

Jó neked.

2016. júl. 24. 21:29
 27/57 anonim ***** válasza:
69%

85%-os anyuka!

Nem tudom mit szívsz ,de ha olyan jó anyuka vagy ne adj a gyereknek. ;)

2016. júl. 24. 21:30
 28/57 anonim ***** válasza:
47%

Igen felnőttek akkor is,mert az asszony dolga a tűzhely mellett volt,apuka meg eltartotta a családot intézett mindent.

Az én anyukám sem szoptatott nyilvánosan,mert csak 2-3hónapig volt teje.Azt az időt meg kibírta.

Aki meg tudja oldani oldja meg!Én is megoldom!!!De Előfordult talán 3-4x h muszáj volt megetetnem.És 2 gyerekkel összesen fordult elő ennyiszer.És nem amiatt alakult így mert buliztam.

2016. júl. 24. 21:31
 29/57 Snorri ***** válasza:
54%
Mik vannak! Ma nagyon sok okos dolgot tanultam.szoptatás..=szex, szarás. A csecsemő tud várni 10 percet ( ezen akkorát röhögtem, de lefogadom, az is zavarja az illetőt, ha sír a gyerek, vagy csöndben kell várnia?), a pláza wc-k tiszták, és a szegények koszban élnek, nyilván aki szegény, az egy igénytelen állat. Embertársaim, gratulálok!
2016. júl. 24. 21:50
 30/57 anonim ***** válasza:
30%
30as szívemből szóltál 👍
2016. júl. 24. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!