Anyukák, kinek mi a véleménye a nyilvános helyen történő szoptatásról?
Most várom az első babámat. Nemrég érettségi találkozóm volt, és az egyik volt osztálytársam elhozta a négy hónapos babáját magával. Már ez is furcsa volt nekem kicsit, de amikor az étteremben, mindenki előtt nekiállt megszoptatni, az nagyon kellemetlenül érintett, és nem csak engem, hanem másokat is.
Tudom, hogy a szoptatás teljesen természetes dolog, de akkor is azt gondolom, hogy nem tartozik másokra, én biztosan nem fogom nyilvánosan csinálni.
Kinek mi a véleménye erről, ti hogy csináljátok?
Csak az botránkozik meg ezen, aki nem volt még ebben a szituációban.
Gyerek előtt még én is rosszul reagáltam volna biztosan. De amikor én álltam ott egy könyvesboltban, hogy üvöltve enni kér a babám, a buszom meg csak egy óra múlva indul, másfél mire hazaérek (a cumisüveget nem fogadja el, csak a cici kell neki) eldugott zug sehol semmi....hát fogtam magam, leültem a könyvesbolt foteljébe, bebugyoláltam magunkat és megetettem.
Az üzletvezető férfi persze odajött bunkón és beszólt, amire elbőgtem magam...
Szóval gáz az emberek hozzáállása. Ha egy nő nyilvánosan szoptatni kényszerül a gyermekét, azt nem hobbiból teszi, hanem kényszerből. Jó lenne, ha nem aláznák meg őket ezért.
Az osztálytársad pedig még jó, hogy nem hagyta otthon magára a négy hónaposát....nem értem miért furcsa, hogy elvitte magával. Az lenne furcsa, ha nem vitte volna (szerintem).
#7,
azért a babának van apukája is, és vannak nagyszülei is, nehogy már egy négy hónapos babát ne lehessen valakire rábízni 2-3 óra erejéig.
És azért egy étteremben csak lenne lehetőség félrevonulni valahová, nem pedig az asztalnál, 30 ember előtt előkapni a mellét, pláne amikor az a 30 ember épp vacsorázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!