Igen zavar
Én is átéltem már azt amit Sarka Kata,nekem sem tetszett.Nem azért mert zavarna,hogy a férjem oda néz de na...
Az meg még jobb mikor a buszon kapja elő a cicit.Attól kiver a víz ha ilyet látok!
miert zavarna ?
strandon a monokini is zavar akkor?
Röhej a cikk és mekkora képmutatás! Nem venné elő a mellét azért, hogy megetesse a gyerekét, de azért simán elővette, hogy férfiak rejszolhassanak rá a meztelen képeit nézve.
A Petikéje is biztos azért volt zavarban, mert tudta, hogy nem azért kapta elő az a nő a mellét, hogy ő bámulhassa, de azért akarta volna. Másik lehetőség: csak azért zavarta, mert nem tetszett neki az illető hölgy melle.
Nem, nem zavar a nyilvános szoptatás.
Biztos, hogy nem örömében szoptat valaki egy zsúfolt étteremben, hanem csak "jobb híján" választja ezt a lehetőséget.
Lehet, hogy van pelenkázó, szinte mindenhol, de ahogy én tapasztalom: a legtöbb helyen a WC-vel egybe építik és még csak egy szék sincs berakva.
Nem szívesen kerülnék ilyen helyzetbe, hogy nyilvánosan kelljen, de ha az alábbi lehetőségek adottak csak:
1) az étterem előtt kint az 5 fokos hidegben,
2) a 6-7 kilós gyereket leszakadó karokkal állva szoptatni a húgyszagú WC-ben,
3) vagy egy kendő alatt elbújva a többi étkező ember mellett,
biztos, hogy kínlódva bár, de a harmadik lehetőséget választanám.
9,
és enni se eszel, csak otthon?
Mert a gyerek nem szexel. Te se szexelsz. A gyerek csak ENNI próbál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!