Nyilvános szoptatás a saját kertemben?
Szia!
Egyértelműen magukat buktatták le ezzel, hogy kukkolnak át a Ti kertetekbe!
Senkinek semmi köze sincs ahhoz, hogy a kertben vagy a nappaliban szoptatod a Kisbabádat!!!
Üdv két gyermekes Anyuka.
Az,hogy a saját kertedben mit csinálsz,a Te dolgod,senki másé,ebben NEM SZÓLHAT BELE.
Nyilván a helyzet más,amikor egy anya nyilvánosan kezdi szoptatni a gyerekét,mondjuk egy vasútállomáson, persze,ha eltakarja a mellét minimum,akkor semmi baj a dologgal. De azt én se nézem jó szemmel,amikor ország-világ előtt előkapja a mellét.
De kérdező,az hogy Te a saját kertedben mit csinálsz,az senkire sem tartozik! Foglalkozzanak a saját dolgukkal,ne kukkoljon Titeket!
Hát ez vicc! Nekünk nincs bokor a kerítés mellett, de én tuti szoptatnám a babám a kertben. Senkinek semmi köze hozzá. Nem is értem mi zavarja ebben! Nem félmeztelenül napozol, csak a gyermekedet eteted.
Még a strandon is számtalan anyukát látok szoptatni, az sem zavar senkit.
Azt megkérdezted, hogy Őt miért zavarja? Mert arra nagyon kíváncsi lennék!
Hát én ezen jót röhögtem. Micsoda idióták vannak komolyan.
Az ilyen baromról el tudom képzelni, hogy ott áll a sámlin és titeket bámul, hogy aztán valamit beszólhasson.
Sz**ar**j a fejére.
Ha legközelebb beszól, hogy nem kéne szoptatnod, mondd neki, hogy nem kéne hogy titeket bámuljon.
A saját kertedben azt csinálj amit akarsz, akár pucéron is fejen állhatsz családostul.
Na, nekem szólna be valaki, hogy nem kéne szoptatom....
én szoptatok parkban, étteremben...stb. éppen ott, ahol megéhezik a gyerekem. Persze nem lóg kinn a mellem, hanem diszkréten:)
Ő a 3. gyerekem, őt is igény szerint szoptatom.
Te pedig álj ki magadért, a gyermekedért és nem utolsó sorban a jogaidért, máskülönben még a végén a saját szomszédod fog neked dirigálni...
Komolyan ez olyan, mint a viccben, amikor a nénikét zavarja a szexelő szomszéd pár :D
Ne foglalkozz a szomszéddal, idióta.
Hát én tuti megkérném, ugyan fejtse már ki, miért ne szoptassam a saját gyerekem a saját kertemben.
Vagy megfognám a karját, és aggodalmasan azt mondanám,hogy "igaza van, még a végén meglesne közben valami perverz ÁLLAT!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!