Szoptatok még, de nagyon szeretnék fogyni, valami hasznos tanács? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
4 hónapos a babám és még szopizik!nem szeretném ha elapadna a tejem, de rettentően zavarnak a rajtam maradt kilók!Reggelente tornázok kb fél órát, de semmi eredmény, ha nem eszem akkor meg nincs elég tejem!van valami megoldás?Csak olyanok írjanak akik megjárták ezt az utat!2012. szept. 3. 14:53
1/5 anonim válasza:
Én is így voltam...csak én tornázni sem tudtam mert akkor sem volt tejem...
Igazából akkor kezdtem újra,vagyis jobban foglalkozni a témával,mikor 6 hónapos lett,és már evett mást is.
Nekem az jött be, hogy kevesebbet eszek,de sűrűbben.Tehát ettem én is 5x a fiammal,de pici adagokat.
Viszont a fogyás akkor indult be igazán mikor 12-13 hónapos volt(nem tudom miért),de akkor hirtelen pár hónap alatt "visszaállt" a testem.
2/5 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű kenyér, sok gyümölcs, főzelék, zöldség, sovány husi, natúr joghurt. Mindenből ettem, így jutott be szénhidrát, rost és vitamin. Napi 5x ettem én is. Nagyokat sétáltam a babával, jó tempósan, tornázni én is csak napi 20 percet tudtam. Így 20kg fogytam 9hós korára, bár sok volt rajtam a víz is.
3/5 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez volt,baromira elhíztam 67kg-al kezdtem a szülőszobán 93 volta.Az első 2 hétben lement 10kg utána hónapokig semmi.Engem is ilyen tájt kezdett zavarni,de nagyon!Én lecseréltem a sima cukrot gyümölcs cukorra,az üdítőket vízre,a kenyeret barnára,a tésztát tejes kiörlésüre,reggelente almával kezdtem.Én nem tornáztam csak naponta 2x jó nagyot sétáltam,de ezzel is csak 5 kg ment le.A változást az hozta amikor már nem szoptattam csak reggel akkor volt 7 hónapos és akkor se kenyeret se tésztát nem ettem csak nagyon sok gyümölcsöt meg zöldséget ezzel eddig 8kg fogytam.Az én tapasztalatom az hogy erősen diétázni nem szabad mert búcsút inthetsz a tejcinek,ha nagyon leváltod az étrendet de lesz még tejci akkor meg nem annyira tápláló igazi jó diétát csak a szopi befejeztével lehet el kezdeni!Végül is 9 hónap kellet hogy felszedd!Mennyit kell fogynod?
4/5 anonim válasza:
Ja, nekem szerencsére nem csökkent a tej mennyisége, csak később, de akkor már nem fogytam. Második voltam
5/5 anonim válasza:
Szia, én a gyerek egy hónapos kora óta kezdtem, most két hónapos, heti 4-5 alkalommal fél óra zumba, már látom a lábamon, ill. az oldalsó hasizmon kicsi változás. Enni csak egészséges alacsony kalóriatartalmú dolgokat eszek, viszont annyit amennyi jólesik, kiló 2,5 ment le, hivatalosan szoptatás alatt havi 2-nél több veszélyes a tejre. Ilyeneket, hogy teljes kiőrlésű lisztből főzök, meg nem használok cukrot, meg semmi zsírban sült dolog, sok zöldség stb. Én is baromira elhíztam a babával sajnos. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!