Meddig kell még várni? 40+5 vagyok és kezd fogyni a
türelmem. Semmi jele még, h ki akarna jönni a bébi.
Olyan rossz ez a várakozás. Valami tanács, h könnyebb
legyen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 07:37
1/7 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ezek szerint ne még jó bent, és majd kijön, ha ki kell jönnie :) Egyébként olvastam, hogy pár évtizede még a 43 hetes terhesség is teljesen normális volt, csak a mai orvostudomány nyilvánitotta azt már túlhordásnak! Úgyhogy ez egy mesterségesen keltett átlag, hogy a 40. hét után már kész a baba. Próbálj meg pihenni valahogy, nézegesd a babaruhákat, aztán hipp-hopp eltelik az a pár nap már! :) Sok boldogságot!
2009. júl. 10. 07:53
2/7 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy azoknál a kismamáknál akik túlhordják a bébit, egy kis gyengédebb együttlét az apukával beindítja a szülést, szerintem egy próbát megér,
Sok sikert, könnyű, gyors szülést kívánok,
35 hetes kismama:)
2009. júl. 10. 08:01
3/7 anonim válasza:
Elhiszem hogy rossz már, de talán jön egy front ami megindítja. Hamarosan már nem élvezheted azt, hogy benned mocorog, most próbálj erre gondolni, és pihenj sokat hogy legyen erőd megszülni.
2009. júl. 10. 09:11
4/7 anonim válasza:
Szia
Az én kisfiam 40+5 hetesen született, indított szüléssel.(terheléses CTG hatására elkezdett kinyílni a méhszájam és a dokim burkot repesztett)
Mi is kipróbáltunk minden általunk ismert praktikát: szex, sok séta, lépcsőzés, fűszeres kaja, ráadásul akkor jöttek mentek a frontok, de nekünk semmi nem használt. Meg tudom érteni, hogy már nagyon türelmetlen vagy, én is az voltam, semmi nem foglalt le, csak arra tudtam gondolni, hogy mikor lesz meg a kicsikénk. Kitartás!!
2009. júl. 10. 09:24
5/7 anonim válasza:
Van pár dolog ami segíthet a szülés beindításában, ha gondolod próbálkozz velük. Ilyenek: lépcsőzés, hosszú séta, meleg fürdő, együttlét az apával. Még szebbé s tudja tenni az utolsó napot, napokat. De ne vidd túlzásba, mert sok erőre is szükséged lesz. Kitartást, és könnyű szülést kívánok!
2009. júl. 10. 09:34
6/7 anonim válasza:
Szia!Én 40+4 voltam amikor még semmi jele nem volt, annak hogy ki akar jönni, és elég nyugtalan voltam emiatt! De jött egy jó forró nyári nap, és láss csodát, pillanatok alatt megindult a szülés :) előtte pár órával még nem adta jelét a dolgoknak :) Kellemes, gyors szülést kívánok :) egy 3 hetes baba anyukája...
2009. júl. 10. 15:02
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!Eddig nem akartam bevetni a "szülés megindító praktikákat" de azt hiszem itt az ideje!!!
Sok bennem a félelem,h nehogy baja legyen bent,a türelem tényleg fogytán és hát már szeretném látni a drágámat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!