Három hét alatt fogytam három kilót, mert alig ettem. Ha tartom ezt a szokást, akkor fogok még fogyni, vagy inkább márcsak hízni? Babának nem fogok ártani, remélem. Sok gyümit eszek,6után már semmit, stb. Amúgy túlsúlyos vagyok (102kg).
Köszi szépen.Ez a bizonyos első trimeszter átka,mikor folyamatosan émelyegtem,undorodtam mindentől,és csak reggeliztem,meg délután ettem vmit.Nem is gondoltam,h fogytam,jó kis meglepi volt a mérésnél... Igaz megdicsértek,jól esett,és ezért is szeretnék egészségesen étkezni...
Odafigyelek,és remélem minden rendben lesz.
Köszike :)
Én is túlsullyos vgaoyk, de tényleg ne most fogyózz! Majd utána...és akkor is csak okosan a szoptatás miatt!!
Most egyél mindent mértékkel. A babó ha kiván valmait nem fogsz tudni mit tenni:)!
34 hetes pocis
Persze,h nem a diétáról van szó,hanem az émelygésről,amitől nemigazán bírok enni.Mostmár kezdek helyrejönni,eszek mindent,de mértékkel.Igyekszem betartani az egészséges életmódot.... :)
Védőnőhöz csak okt.közepén kell mennem,úgyhogy addig van időm....
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!