Ha nem vagyok túlsúlyos, mégis szeretnék 3-4 kg-t fogyni, milyen módszerhez folyamodjak?
én pl. akkor fogytam 4-5kg-t mikor szalmonellás voltam,mert hiába ettem csak sima kenyeret azt is kifostam:(azt nem mondom,hogy egyél nyers tojást hátha te is szalmonellás leszel.de én utána írtó sokszor ettem gyümit.reggeli,,tízórai,vacsi helyett.ebédre pedig minimális adag rendes kaját:)
egy próbát megér:)
de ha biztosra akarsz menni,azt ajánlom menj el a házi orvosodhoz,ő tudja mi az ami jó neked:D
mellesleg én is ilyesmi problémával küzdök,mert én 160cm és 52kg. vok.Ez nem sok tudom,csak szeretném formálni az alakom,mert nagynak érzem a hasam,fenekem és a combomat:(nem tudsz vmi jó gyakorlatot?ha igen lécci ird meg:D
remélem tudtam segíteni!
/14éves lány/
Nekem sem akar lemenni a súlyom így 30éves kor felett. Valószínűleg azért, mert úgymond "boldog" vagyok.
Én mindig akkor fogytam amikor szerelmi válságban voltam, mert akkor minden falatot úgy kellett leeröltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!