Túlsúlyos kismamik, mennyit híztatok a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Második gyermekemet várom.Az elsővel 12 kg-ot híztam,ami sajnos rajtam is maradt...Most a másodikat 80 kg-mal kezdtem,18 hetes vagyok,de még 1 kilót sem híztam(a baba szépen fejlődik,minden rendben vele).
2011. okt. 19. 14:26
1/9 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor a súlyod marad a terhesség végéig - ugyanis már most van rajtad annyi felesleg, amennyi a baba fejlödéséhez szükséges. Igy szülés után a normál súlyodnál leszel.
Az tévedés, hogy a terhesség alatt hizni kell, éppen túlsúlyos kismamáknál szükségtelen.
Emiatt ne idegeskedj, ha az orvos szerint a baba jól fejlödik, akkor semmi okod rá.
2011. okt. 19. 14:31
2/9 anonim válasza:
én sajnos nagyon sokat 30-kg.szépen megy le de 10 honap után is van még rajtam felesleg sajnos.
2011. okt. 19. 14:34
3/9 anonim válasza:
első babámnál 75-ről indultam, 93-mal mentem szülni, rá másfél évre 63 kg volt a súlyom, aztán nagyon elengedtem magam+egyéb tényezők miatt megint sikerült meghíznom, így a 2. babámmal 78 kg-ról indultam, most vagyok 86-87 kg, és 27 hetes. Remélem nem megy nagyon fel, édességet szinte semmit nem eszek, nagyon odafigyelek, viszont elkezdtem vizesedni, ez tuti rátesz egy lapáttal....:/
2011. okt. 19. 14:35
4/9 anonim válasza:
94 kilóval estem teherbe, 86 kilóval mentem szülni, 82 kilóval jöttem ki, a baba teljesen egészséges lett, nem fogyóztam terhesség alatt, csak sokat és sokáig hánytam. Az első kiló 7 hónaposan jött fel, 4 kilót híztam a terhesség alatt.
Nem kell feltétlenül hízni.
2011. okt. 19. 14:35
5/9 anonim válasza:
79kg-ról indultam, most vagyok 93kg, és 33 hkm vagyok.
Nem tudom mennyit hízok még? pedig egyáltalán nem zabálok, éjszakára egyáltalán nem eszem.
A 20.hétig kb 5 kg jött fel, aztán ahogy nőtt a pocak, jöttek a kg-k is.
Első babát várjuk :) üdv 33 h. 4 napos km
2011. okt. 19. 19:16
6/9 anonim válasza:
első babámmal 90kg-al estem teherbe. 103al mentem szülni, szülés után 1héttel 92voltam...sajnos az elmult 2évben nem figyeltem magamra, s most 100kg-al kezdtem a terhességem,22hetes vagyok még nem hiztam semmit.remélem a végén sem szalad el nagyon,igyekszem figyelni...
2011. okt. 19. 19:41
7/9 anonim válasza:
77,8 kg-val kezdtem. Most a 25. héten 79 kg-nál tartok! A dokim nagyon megdicsért tegnap ezért. Aminek nagyon örültem mert az első terhességemnél szülés előtti héten voltam ennyi kiló! Remélem nem sok jön fel rám ezután sem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!