Túlsúlyos kismama vagyok, ki tud olyan debreceni orvost ajánlani aki a terhesség alatt nem ezzel a dologgal fog szekálni végig?
Figyelt kérdés
próbálok vigyázni a súlyomra, de ez így alakult, 10 hetes vagyok, ez a tény nagyon fusztrál, 170 cm magas vagyok 110 kg.2011. márc. 28. 19:51
1/17 anonim válasza:
Én 160cm vagyok és 105 kg (5 hetes terhes) de még soha senki nem szekált ezzel.
2/17 anonim válasza:
egy jo orvos igenis szekalni fog mert a te es a babad egeszsege mulik azon hogy mit es mikor eszel.
3/17 anonim válasza:
Szia! Mint másik túlsúlyos kismama (175 cm és 120 kg) javaslom, hogy bármilyen dokit is választasz beszéld meg vele, hogy te tartod a súlyod vagy max. a végén pár kilót szedsz fel.Ha tartod magad ehez, akkor ne hozza folyamatosan a súlyod szóba. Nálam ez bevállt, az elején még fogyni is tudtam, ami a végére jól jött. Most 38 hetesen tartok a kezdő súlyomnál. Az elöttem szólónak is igaza van, de igenis zavaró, ha a baba helyett az ember súlya sokkal fontosabb mindenkinek. Boldog babavárást!
4/17 anonim válasza:
nahát, de aranyos vagy!!!!:S
persze vigyáznod kell magadra, de azért miért nem szekál az orvos, ha egy cérnatestű kismama 1,5-3-4 kgot hízik? R:Réka fanok! na mindegy, nem akarok senkit sértegetni, de ez dühít. mondom úgy, hogy se nem vagyok kövér, se sovány, ne essék félreértés.
bocs az OFFért!
6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Kedves 21:12!
milyen étkezés mellett sikerült ez? miket ettél? mit nem? hogy azt tudtad elérni hogy még fogyjál is? nagyon érdekelne, és jó ötletet adtál, előre is köszi
2011. márc. 29. 08:18
8/17 A kérdező kommentje:
megköszönöm
2011. márc. 29. 08:31
9/17 anonim válasza:
Megkaptad???Valamiért vacakol a privi....:(
10/17 A kérdező kommentje:
nem kaptam meg még....:((((, azért majd még megpróbálod?
2011. márc. 29. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!