Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos kismama vagyok, ki...

Túlsúlyos kismama vagyok, ki tud olyan debreceni orvost ajánlani aki a terhesség alatt nem ezzel a dologgal fog szekálni végig?

Figyelt kérdés
próbálok vigyázni a súlyomra, de ez így alakult, 10 hetes vagyok, ez a tény nagyon fusztrál, 170 cm magas vagyok 110 kg.
2011. márc. 28. 19:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
írtam neked privibe, hátha úgy már könnyebben megy, most el kell mennem, de délután leszek
2011. márc. 29. 09:27
 12/17 anonim ***** válasza:
nem kell ezen megsertodni hiszen az orvos is tudja hogy a 110 kilodat a rossz etkezesi szokasaidnak koszonheted es csak azert szekal a kiloiddal hogy legalabb a terhesseg ideje alatt egyel egeszsegesen
2011. márc. 29. 10:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát kedves utolsó!Nem feltétlenűl a rossz táplálkozás lehet a gond.Én pl.pajzsmirigyes vagyok és azért vagyok túlsúlyos!!!!De sok más ok is lehet.Miért kell egyből azt gondolni,hogy egész nap zsírt eszik csokoládéval?
2011. márc. 29. 13:22
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó, ez így van nekem hormon problémáim voltak, ezelőtt alig nyomtam 60 kg-t, és hirtelen pár év alatt felszaladt, de hál istennek vannak olyan "kedves" emberkék akik mindig mindent jobban tudnak....
2011. márc. 29. 14:30
 15/17 anonim ***** válasza:
sehol nem lattam a kerdesben azt hogy neked pajzsmirigy gondjaid lennenek...ha igy van akkor arra van kezeles amit a terhesseg alatt sem kell felfuggeszetni es akkor az orvos egesz maskepp fog a problemadhoz allni...az is lehet (mert meg mindig nem tudom pontosan) hogy a hormonzavart pont a hizasod okozza...a lenyeg hogy mindket esetben lelassult anyagcsererol van szo ezert hizol relativ keves eteltol...barmi is legyen akkor sem szabad hogy igy meghizzal...szakemberrel, megfelelo dietaval es kinkeserves tornaval elkerulheto a hizas
2011. márc. 29. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Na úgy látom,hogy Te az az ember vagy utolsó ,akinek totál mindegy mit mondanak,a lényeg,hogy nem szabad elhízni!Gondolom Neked nincsenek ilyen problémáid,hanem geneteikailag be van kódolva,hogy jó alakod van.Szerencsés vagy.És halvány lila fogalmad sincs,hogy mit jelent az a szó hogy HORMONPROBLÉMA.Mert az én pajzsmirigyem kezelve van,és mégis KÖVÉR vagyok!Ne gondold,hogy annyira király dolog fiatal nőként így kinézni.De mivel a pajzsmirigyem kinyírta a szivemet is,így az általad említett kőkemény tornáról is le kell mondanom.Imádom,mikor valaki mindenkinél mindent jobban tud....
2011. márc. 29. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:

kedves Utolos latod ezt is rosszul tudod!!!

Honapokig nem estem teherbe mert PCOm van es inzulinrezisztenciam...es mindennek ellenere 55 kilo voltam/ vagyok es 170 a magassagom. az orvosom mindig nagyon csodalkozott azon hogy nem vagyok kover es a hizasnak meg a jelet sem latta rajtam a torna es a dieta miatt. Szamara en voltam az a pozitiv pelda (a sok kover no kozott) amire neked is szukseged lenne hiszen az ember mindig talal egy jo kifogast arra hogy egyen...a szivbetegsegerol csak annyit hogy van egy rendkivul ritka betegsegem(az ekg 10 percenkent szivrohamot mutat + szivritmuszavar) surun jarok orvoshoz es kerulom az intervallumos edzeseket ami megerolteti a szivemet.

A lenyeg az hogy jobban tenned ha nem sajnalkoznal hanem inkabb gugolasokat vagy fekvotamaszt vegeznel mert az garantaltan nem art a szivednek.

2011. márc. 29. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!