Túlsúlyos kismamik tapasztalatait várnám, ti hogy estetek teherbe, milyen volt a terhesség?
Sziasztok!Túlsúlyos kismamák élményeit várnám: ti hogy estetek teherbe, nehéz volt, könnyen ment, hogy haladt a terhesség, szülés....stb.
Rajtam van kb. 30-35kg plusz dolgozom rajta hogy lemenjen, de közben letettem a tablettát is mert szeretnénk lassan babát.Az orvos szerint minden rendben van testileg és hormonálisan is, de annyi rémtörténetet hall az ember hogy pl. túlsúlyosan nem esik teherbe a nö és hasonlók hogy, szeretném a ti véleményeteket, ill. tapasztalataitokat olvasni. Elöre is köszi!
Nekem is 30 kg plusszom van,dolgoztam rajta évekig de egy grammot nem fogytam..:S Az első gyerkőcöm a tabletta letevése után(6 hónapot vártam a tisztulásra a bizti kedvéért)2 hónapon belül megfogant,azóta már 6 éves és makk egészséges. A második babára 1,5 évet vártunk,de amikor párom leadott 5 kg,azonnal teherbe estem. Az első gyerkőcnél nem volt egyáltalán terhességi cukorbetegségem és összesen 5 kilót híztam vele,remélem most is kimarad ez a cukorbetegséges dolog.
A terhesség és a szülés is nagyon könnyű volt. Valamilyen rémtörténetet mindig mindenki hallott,de nem kell rá adni. :)
Rajtam nem olt 30kg plusz, de olyan 8-10 kg-t én is szerettem volna leadni mielőtt teherbeestem. Próbálkoztam is diétázni, fogyózni...ment is le a súlyomból de egyszerűen kibírhatatlan voltam, hisztizem minden fogyókúra alatt.
Amikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, onnantól számítva a 3.hónapba sikerült teherbe esnem. Semmi panaszom nem volt, nem voltam rosszul, nem hánytam. Féltem a sok kg hízástól, de épp a napokban dícsért meg a védőnőm, mert 33 hetesen 11kg plusznál tartok. Igaz vigyáznom kell a szénhidráttal, mert határérték lett az eredményem a cukorterhelésen és anyukám évek óta cukros.
Ne hallgass a "jóakaró" ismerősökre, csak azzal foglalkozz amit az orvosod mond!
Szia!
Én kb. 20 kg felesleggel estem teherbe,rögtön, amikor akartuk a babát!
Nyugodt terhességem volt, 10 kg-ot híztam, igaz figyeltem, hogy mit eszek, nem volt gond a cukrommal sem.Burokrepesztés után 5 órával megszületett a picim,igazából csodás volt a várakozás és a szülés is.
Minden jót kívánok Nektek!
Szia!Rajtam is van fölösleg nem is kevés :)
Viszont egyből pocakos lettem :)
Kislányom van az első hónapokat végig hánytam :(:)
7kilot szedtem fel,burkot repesztettek rá 7órára meg is lett :)
Nem volt semmi kellemetlenség vagy baj hogy "ducin" estem teherbe :)
Sok sikert a babóhoz!Üdv:Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!