Mit nem lehet enni szoptatás alatt? Nem a tanönyv, saját tapasztalat érdekelne!
Nekem a fiam volt hasfájós, de hiába diétáztam végén már rizsen, krumplin és tésztán éltem, de nem lett jobb neki sajnos.
Csak a papaverines görcsoldótól lett jobb neki (nem kábult be tőle ahogy sokan írják meg félnek tőle, ugyanúgy éber volt csak nem sírt a hasgörcstöl)
Viszont ami mindkét gyerekemet kicsapta (bőrét) az a tojás és a mogyoró volt. Nem is tudom hogy jutott eszembe bármelyiket is enni szoptatás alatt...
Egy tök egyszerű paprikás krumpli galuskával is bajt okoz, ha több benne a hagyma... A kolbászt azt el lehet belőle felejteni. A házi tej is problémás, ha túl sokat fogyasztok belőle. Napi egy bögrétől nincs probléma, de ha esetleg eszek egy tányér gabonapelyhet házitejjel, na akkor már vannak gondok. Érdekes módon a bolti "tejtől" nincs probléma... :)
Húslevesben egy kis darabka karfiol!
És bármi ami finoman fűszeres!
Az én babámnak nem fájt a pocakja sem a zöldbabtól, sem a borsótól (jóízűen megettem, aztán jöttem rá, mit csináltam, rettegtem is egész nap, de semmi), viszont ordított, ha paradicsomot ettem, vagy ha túl fokhagymásat. Szerintem minden baba más, változó, hogy ki mitől hasfájós.
ҝ
Minden baba más és más. Ami nálunk hasfájást okozott: mandarin, narancs és tiramisu!
ÉS nem biztos, de azt hiszem picit pöttyös lett ha sok tejterméket (pl sajt) ettem.
Szia
Nálunk semmi nem okozott nála hasfájást, kiütést. Pedig már 11 hónapos még most is szopik kétszer egy nap. Hiába gondolkozom nem jut eszembe semmi.
Viszont az első fél évben vittek tőlem tejet két picinek. Az egyiknek a paprikától lett hasfájása a másiknak meg a baracktól. Így ezeket kerültem (kevesebbet ettem) amíg vitték a tejet. De a fiam miatt nem kellett semmit sem kerülnöm. :)
nállunk a mumusok szopi alatt a hagyma, banán, tökfélék és az erős fűszeres kaják voltak.
egyszer ettem meg egy nagyobb mennyiségű epret és az kicspta a bőrét a kicsimnek- tiszta pirospöty lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!