Akinek nehezen ment a szoptatás, h bírta megnyugtatni saját mgát?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor úgy érzem h nem bírom tovább,nagyon el vagyok keseredve!Olyan a kislányom h még akkor is képes ordítani ha a szájában van a cicim!Pedig tejem van!Most ott tartunk h erős a tejleadóreflexem és ömlik a szájába a tej,és majd bele fullad!De azt mondják folytatni kell és majd beáll az ő szükségletéhez a reflex!Nekem ez akkor is kínzásnak tűnik!Nagyon sajnálom,és el vagyok keseredve,h miéert nem megy ez nekem!Másnál ez előfordult?Mennyi idő alatt áll ez be?most vagyunk 4 hetesek!2010. jan. 1. 20:17
1/4 anonim válasza:
! hét után azért már bele kellett volna jönnie szerintem.
Eleve lehet hogy a baba hasfájós (gyóyógyszer kell szednie rá) és ez esetben pont az történik, amit leírtál, hogy a több tejtől csak jobban ordít.
Minél elöbb beszélj szakemberrel (nem barátnővel, nem szomszéd nénivel) és tisztázzátok le ezt a lehetőséget, mert könnyen kezelhető.
2/4 anonim válasza:
Fordulj Eszterhez bizalommal. Szoptatácsi tanácsadó és 4 gyermek édesanyja. Nekem is ő segített mindenben a nagyon nehéz kezdet után nagyon boldog szopis idő lett az eredmény. 20 hós a fiam és még mindig a cici a vigasz, és bizony az a legeslegjobb.
Itt megtalálod:
3/4 anonim válasza:
Semmi baj, kell néhány hét hogy rendeződjenek a dolgok szoptatás terén is, az eleje mindig nagyon nehéz, csak kevesek mondhatják el magukról hogy minden flottul ment! Kérj tanácsot szakembertől, pl www. lll.hu, és kitartás, menni fog!!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszsi!Közben találtam egy nagyon rendes szopi tanácsadót aki ma meg is látogatott minket,éajd csak menni fog nekünk is!
2010. jan. 2. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!