Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Titeket zavar a nyilvános...

Titeket zavar a nyilvános szoptatás? ( link)

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 12. 11:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%

Akit zavar, azt nem néz oda és kész. Egyébként meg egészen csak addig a pillanatig lehet látni a cicit, amíg a gyerek be nem kapja a bimbót. Elég nehéz úgy beadni a szájába, hogy letakarom előtte. Még soha nem szoptattam nyilvánosan, de el tudom képzelni, hogy milyen nehéz lehet nem megvillantani a cicit. Egyébként meg nézzünk már körül, hány tini, fiatal, és idősebb nő rakja ki a melleit. Hány olyan ruha van, ahol csak a bimbót takarja a ruha. Akit ez zavar, próbáljon meg ne oda nézni. Sajnálom, ha felfordul tőle a gyomruk, de legyenek belátóak. Nem azért szoptat anyuka nyilvánosan, mert ott akar szoptatni, hanem mert nincs más lehetősége. A nagy ellenzőket megnézném olyan szituációban, mikor nem tudnak semmit se tenni, meg kell, hogy szoptassák gyereküket nyilvánosan.

Persze, hogy intim dolog, de azért tényleg ne hasonlítsuk már össze a szexszel. Az általában két felnőtt ember, vagy legalább is tinik között történik, a szexuális vágyat le lehet győzni, ki lehet bírni hazáig, de egy pár hónapos baba és az éhsége, azért nem egy lapon említendő. Nyílván anyuka nem a körülötte lévő idegen emberek gyomrát fogja félteni a felforduálstól, hanem az éhező babáját helyezi előtérbe és ezzel magát se számítva kiteszi magát az esetleges kíváncsi szemeknek.

2014. jan. 13. 15:58
 22/27 anonim ***** válasza:
21%
Soha nem kellett nyilvánosan szoptatni a gyerekem, mert vittem lefejt tejet meg még tartalékba tápszert és ennyi.
2014. jan. 13. 19:46
 23/27 anonim ***** válasza:
68%
az enyém meg nem fogatta el az üvegből etetést,és kénytelen voltam megszoptatni,és ennyi
2014. jan. 13. 19:58
 24/27 anonim ***** válasza:
85%

Elfedett keblekkel mi a fene zavarna?

És mitől olyan nagyon intim a szoptatás, azért mert ciciből történik? A cumisüvegből etetés tehát lehet nyilvános, a ciciből etetés meg letakarva is intim. Lehet az én fejemmel van a gond, de tényleg nem értem.

A celeb hölggyel pedig tele van a mai bulvársajtó, hogy miközben őt büntette a rendőr, szépen átöltözött az edzőruhájába a rendőr szeme láttára. Ő vajon mely testrészeit villantotta meg a rendőrnek?

2014. jan. 13. 21:43
 25/27 anonim ***** válasza:
8%

En is azok koze tartozom,akik szamara a nyilvanos szoptatas visszatetszest kelt,de mindenki ugy neveli a gyereket,ahogy akarja.Személy szerint mindket gyerekemet 4 honapos korukig szoptattam,de egyszer sem pakoltam elo a mellem nyilvanos helyen es erdekes modon nem haltak ehen a gyerekeim.Szervezes kerdese az egesz.

Aki arra hivatkozik,hogy termeszetes dolog..

Igen, az.A pisiles is termeszetes szukseglet,megsem guggolok le a Vaci utca kozepen...Nyilvan a gyereknek nem lehet elmagyarazni,hogy varjon fel orat,de igenis meg lehet ugy szervezni, hogy ne alljak neki a teli buszon a tejtol csopogo mellemet eloramolni 30 idegen elott,mert akarki akarmit mond is,ezt meg lehet oldani mashogy,ugy,hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe a kornyezetemet.

De igaz a mondas,kinek a pap,kinek a papne.

2014. febr. 17. 07:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"egyszer sem pakoltam elő a mellem nyilvános helyen"

szerintem a többiek nevében is beszélhetek (akik szoptattak) hogy mi sem pakoltuk elő nyilvános helyen-hanem elvonultunk egy csendesebb kevésbé forgalmas helyre-és ott diszkréten(úgy hogy a mellemet nem is lehetett látni) megszoptattam..! ennyi!! ebbe nem értem mi a visszatetsző bárkinek is..

2014. febr. 17. 09:09
 27/27 anonim ***** válasza:
48%
Haat azert nekem mar volt szerencsem olyanhoz,hogy a vonaton a velem szemben ulo no nekiallt szoptatni a kB. 1,5 eves (!) gyereket. Szo sem volt kendorol meg elvonulasrol.A tobbi, kozelunkben ulo 8-10 utassal egyutt abban a megtiszteltetesben reszesultem,hogy karnyujtasnyi tavolsagbol csodalhattam a szoban forgo holgy mellet...De egyebkent nem kell ezen vitazni,akinek belefer es normalisnak tartja a nyilvanos szoptatast,hat csinalja,ez egy szabad orszag,szive joga.DE ne hozzon masokat kellemetlen helyzetbe,tehat azert legyen annyira tekintettel a tobbiekre,hogy elfordul/kendot hasznal.
2014. febr. 17. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!