Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményed a nyilvános...

Mi a véleményed a nyilvános szoptatásról?

Figyelt kérdés

Elfogadottnak kéne lennie vagy sem? Miért?

+1 kérdés: Mo.-n van joga a nőknek nyilvánosan szoptatni?

2016. júl. 24. 19:38
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
71%
Én mobilról vagyok.A kérdésed alatt 6 ugyanilyen kérdés van,de gyanítom még két nullát utána lehetne tenni.
2016. júl. 24. 19:40
 2/57 anonim ***** válasza:
62%

Joga van, nekem meg jogom van ahhoz, hogy ne kelljen más nők mellét nézegetnem. Na, bumm.

Mi lesz a következő, jogod van a gyereket is a mekiben összehozni?

2016. júl. 24. 19:43
 3/57 anonim ***** válasza:
34%

3-as vagyok és egyébként humorizálást félre téve:

Szerintem nem kéne elfogadni. Mégis kit érdekel ,hogy egy tehén ,hogy szoptatja a picinyét. Érted.....főleg ,ha kajáldába van. Lehet ,hogy valaki hány ettől.

2016. júl. 24. 19:51
 4/57 anonim ***** válasza:
74%
elvileg joga van a nőknek nyilvánosan is szoptatni, az meg más kérdés, hogy ha egy nem szoptató nő csak úgy elővenné a mellét, arra jogosan hívnák ki a rendőröket. én utálom, szerintem nem kéne nyilvánosan szoptatni, vagy vonuljon el, vagy takarja el, vagy egyen üvegből a gyerek. de nem szólnék be senkinek akit látnék nyilvánosan szoptatni. az ilyenek általában amúgy is az elvetemült 'szoptatás nácik', azoknak meg beszélhet az ember, úgy se fogják fel.
2016. júl. 24. 19:54
 6/57 anonim ***** válasza:
47%

Soha nem szoptatnék nyilvánosan!

5 hónapos anyatejesem van, érdekes hogy mindig meg tudtam oldani az etetést úgy, hogy senki nem látta! Szerintem ez túl intim dolog. Elítélem azokat akik bàrhol előkapjàk a mellüket

2016. júl. 24. 19:56
 7/57 anonim ***** válasza:
64%
#5: Amúgy ez tényleg így van ,de akkora egy nagy álszentség ,hogy beszarok. :D
2016. júl. 24. 19:57
 8/57 anonim ***** válasza:
42%

Akkor egy kérdéssel felelek: szerinted elfogadottnak kéne lennie, hogy egy nő szoptatás nélkül, csak úgy "öncélúan" félmeztelenül járjon az utcáén? Ha igen, akkor nyilván nincs különbség hogy felül vagy alul félmeztelen, igaz? Ha így van, akkor miért csak a nőktől kéne ezt elfogadni? Én is bemehetek szabadon lógó pöccsel bárhova, nem?

Más szempont: ha elfogadom a nyilvános szoptatást - ami ugye egy természetes anyai tevékenység, a csecsemő szükségletének kielégítés -, akkor nyilván akkor sem szólnál, ha egy üzletben, vagy egy étteremben melletted tenné tisztában egy anya a gyermekét.

És ahogy más is írta: akkor fogadjuk el a nyilvános gyermeknemzést is!

2016. júl. 24. 20:01
 9/57 anonim ***** válasza:
71%
Mi számít nyilvánosnak. A minap elgondolkodtam, mikor egy plázában nagy örömmel találtam szoptatós helyiséget, hogy ha nincs és mondjuk autóm sem lenne a közelbe, akkor most kinéznének ha egy félreeső padon diszkréten szoptatnék? Arra jutottam inkább nézzenek rám csúnyán, minthogy ordítson a gyerekem. (Ügyintézni voltam T-ééknél, és baromi sokat kellett várnom, nem így terveztem a kiruccanást. Egyébként autóban simán szoptatok diszkréten, semmi nem látszik, szoptatós felsőket hordok pont emiatt.
2016. júl. 24. 20:07
 10/57 anonim ***** válasza:
33%

"És ahogy más is írta: akkor fogadjuk el a nyilvános gyermeknemzést is!"

Én csak szarkazmusból írtam. Nehogy valaki így merjen nekem protestálni... :DD

2016. júl. 24. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!