Te mit gondolsz a nyilvános szoptatásról?
Őszintén nem szokott érdekelni, ha valaki épp étteremben szoptat. (Két gyerek mellett örülök, ha nem kell felállnom az asztaltól kakis popót törölni:D). Aki diszkréten csinálja azt észre se veszed, nővérem pl az utcán sétálva is tudott szoptatni, senki meg nem mondta mi folyik a kendő alatt.
Én eddig csak a repülőn szoptattam, a gyereket rohadtul zavarta a kendő a fején úgyhogy semmit nem tudtam csinálni, de a fejétől max a mellem teteje látszott, minta egy mélyen kivágott ruha lenne rajtam. Az meg ugye nem szúrja senki szemét. Próbáltam az ablak felé fordulni, de senkit nem zavart, sőt. Egyszer kétszer valakinek rám esett a tekintete akkor se érzékeltem, hogy kínosan elfordítanák a fejüket. Látták, hogy szoptatok és kész.
Mondok egy nagyobb eretnekséget: Már egy éves elmúlt a lányom mikor ketten repültünk Mo-ról haza. Nagyon meg volt fázva szegénykém, nyűgös volt. Mellettem ülő férfi nagyon kedves volt, próbálta elterelni a figyelmét, aztán megkérdezte, hogy ha megszoptatom megnyugszik-e? Mondtam hogy igen, erre félórán keresztül kitekeredve ült, hogy egyrészt nekem hátat fordítson, másrészt engem takarjon. Fél óra múlva elaludt és az egész gép fellélegezhetett mert nem visított tovább.
Mit keres egy 1-3 hónapos kisbaba étteremben?
Rosszul vagyok az ilyenektől, akik ezért járnak múzeumba, előadásra, stb helyekre, ahol más azért fizet, mert érdeklik az elhangzottak, erre valami barom ott üvölteti a kölkét.
A másik, amikor a nagy benga babakocsival áll a megállóba, és már ott kiszúrja, kit ugrasson, hogy cipelje az ő gyerekét. Ja és legtöbb esetben ilyen jó nagydarab 1-2 éves gyerek ül a kocsiban, akinek már rég járnia kellene.
Az anyaság áldozattal jár. Nem való mindenhova kisgyerek. (Főleg nem mindenkinek!) Ha ezt nem fogod fel, ne szülj gyereket, úgyis túl vagyunk szaporodva.
az utolsónál pont. felháborodunk azon, ha valaki megszoptatja a gyerekét, de elfogadjuk, ha egy pár nyilvános helyen nyalja egymást? double standards
ezt a nem akarok idegen melleket nézni dolgot meg hagyjuk már! mindenhonnan a meztelen női mellek folynak (lásd pl Blikk, ahogy azt már meg is említették)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!