Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Te mit gondolsz a nyilvános...

Te mit gondolsz a nyilvános szoptatásról?

Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
53%

Engem nem zavar. Ha valami nem tetszik, eddig mindig ment ez, nem tudom, másnak is ilyen-e a nyaka, de jobbra-balra tudom vele forgatni a fejem. Ha nem tetszik valami a balomon, átnézek jobbra.

Ja, hogy ilyenkor nem a pasiknak szól a cici, hanem a babának? Már nem tetszik a fiúkáknak, mi? Aki meg ráizgul egy szoptatós anyukára, az önként menjen be valami diliházba, mert nem normális, az tuti.

2015. nov. 13. 21:57
 12/64 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként: mikor jártam suliba, a metrón sokszor láttam a Blikket bácsik kezében. Még mindig van az elején csupasz nőci?
2015. nov. 13. 22:00
 13/64 anonim ***** válasza:
40%
én nem azért megyek valahova enni, hogy egy másik anyuka csöcsét lássam és még nekem kelljen elfordítani a fejem :S Banyek, ez igazából csak egy" én már anya vagyok figyelj rám" féle magamutogatás, meg hogy ő milyen szuper anya, aki természetes módon nevel. Akkor sem illik és sok más sokkal szebb természetes dolog van a világon amit szívesebben néznék, arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ilyen anyuka nem a bombanő típus:S még nőként is rossz látni az ilyet.
2015. nov. 13. 22:02
 14/64 anonim ***** válasza:
69%
Tehát ha bombanő lenne, és lenne szexuális töltet a szoptatásban, akkor elfogadhatóbb lenne? Ez komoly?
2015. nov. 13. 22:03
 15/64 anonim ***** válasza:
50%
Magamutogatás... nem tudom, nem vagyok anya, egy gyereknek csak úgy a szájába lehet tömni egy cicit, ha nem kell neki? Azt mondja az anya, itt van ez a sok ember, sok perverz, a gyerek nem éhes, de azért is a szájába tuszkolom a cicimet, nézzen rám mindenki?
2015. nov. 13. 22:05
 16/64 anonim ***** válasza:
23%
nem csak attól legalább nem fordulna fel a gyomrom, amikor egy normális mellet látok akár strandon azt észre sem veszem,de amikor lógó mellű eres ne adj isten ráncos mellet látok,hát nem szívderítő látvány és ezt étteremben látni, na az már sok nekem, strandon oké, mert ott legalább eltudok menekülni a látvány elől,de ha ne kelljen az étteremben máshova ülnöm csak mert ő 10 percig játssza a szuperanyut
2015. nov. 13. 22:07
 17/64 anonim ***** válasza:
85%

Játssza a szuperanyut = eteti a gyerekét.

A világ igazodjon hozzád, mert akkora tragédiát kell megélned, hogy nem csak guszta csöcsöket stírölhetsz, hanem mindenkinek ugyanannyi joga van jól érezni magát a bőrében, mint neked. Banyek, kemény életed lehet.

2015. nov. 13. 22:09
 18/64 anonim ***** válasza:
50%
magamutogatás talán rossz szó, inkább keresi hol generálhat feszültséget vagy kivel tud vitatkozni, tehát amolyan feszültség keltő szituációt hoz létre. Otthon szoptasson család előtt ahogy akar,de étteremben nem azért fizetek, hogy feszengjek azon, hogy nehogy odanézzek
2015. nov. 13. 22:10
 19/64 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell ezen feszengeni. Olyan rohadt nehéz nem bámulni a másikat? El lehetne kezdeni gyakorolni, bambínó.
2015. nov. 13. 22:11
 20/64 anonim ***** válasza:
32%
nézd akkor máshogy fogalmazom meg,se szépet,se rondát nincs kedvem látni, csak érdekes módon az önmagukkal elégedett bombanőknek nincs ilyen vágyuk, míg a magukkal elégedetlen figyelemre vágyó nők inkább cselekszik ezt.De ettől függetlenül a melledet nem illik mutogatni, ezért találták fel a cumisüveget.
2015. nov. 13. 22:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!