Te mit gondolsz a nyilvános szoptatásról?
de most komolyan ...
te egy felnőtt vagy aki tudja kontrollálni a éhségét vagyis vár vele amíg lesz idő rá
de ezt hogyan magyarázod el egy 1-2-3 hónapos gyereknek ????
egy igény szerint csak szoptatott gyerek nem fogadja el a cumit vagy a cumisüveget ...
akkor hagyod üvölteni ???? az jobb lenne egy étteremben ?
Az a baj h sokszor nem 1-2.-3 hónapos gyereket szoptatnak hanem bőven 6 fölött aki simán ehetne mást is nem kell rögtön cicit előkapni, ráadásul el se takatja magát.
Amúgymeg egy 2 hónaposnak sem leszsemmi baja ha nem abban a pillanatban kap h megnyikkan hanem mondjuk félrevonul vele az anya és letakarja.
Nem értem h aki nyilvánosan szoptat miért várja el h rámindenki tekintettel legyen, miközben ő sincs tekintettel senkire...tudja h sokakat irritál de csak kipakol... Nekik is tekintettel kéne lenni másra és letakarni szépen.
De az "anya vagyok mindent lehet nekem nem csak itt mutatkokzik meg. Legtöbb boltban, orvosnál elvárja h előre engedjék... Stb....
hmm.. spec a fiam anno 8hónapos koráig semmi mást nem fogadott el
szal esélyem sem lett volna h majd akkor adok egy kekszet neki vagy mást
am meg nem arról szól h akkor kiteszem a mellem, hanem diszkréten úgy csinálom h ne legyen feltűnő a dolog
Claritasa!
Nem arról szól, sem neked, sem a körülötted lévő embereknek. De vannak anyák, akiknek igenis erről szól az egész: polgárt pukkasztani, középpontba kerülni, jól megmutatni, hogy ez aztán már valami. Nekem sem arról szól, nem is nézem, ki sem szúrom az olyan nőket, akik étteremben a sarokba fordulva ezt csinálják. De az, aki egy zsúfolt tér kellős közepén lekapja a felsőjét, mert hát ez a világ legtermészetesebb dolga, na az már bicskanyitogató. Ez most pontosan ugyanaz, minthogy egy szülő nő vaginája sem éppen egy szexuális eszköz abban a pillanatban, meg amúgy az emberiség felének van ilyenje, de mégsem fekszel egy éttermi asztalra széttárt lábakkal, hogy jól megmutasd... Mindent lehet diszkréten. Ha ráraksz egy textilpelist, vagy elfordulsz, akkor az emberek 99%-a észre sem veszi, aki meg igen, az is inkább elfordul, nem maga miatt, hanem az anyuka kedvéért. Mert a legtöbb ember még abban a hitben van, hogy egy anyuka ezt nem kedvtelésből csinálja és tiszteletben tartják. Én és a környezetem legalábbis így tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!