Te mit gondolsz a nyilvános szoptatásról?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 21:30
21/64 anonim válasza:
Nem kell feszengeni. Ha téged zavar, akkor ne nézz oda. Egyébként meg ha odanézel se történik semmi. Azért eteti a gyerekét, hogy az ne legyen éhes, nem azért, mert a figyelmedre vágyik. Azt pontleszarja.
22/64 anonim válasza:
bambína, ha már menőzni akarsz, mert nő vagyok
23/64 anonim válasza:
A gyerek etetése nem a mell mutogatása. A te beteg agyad értelmezi így.
24/64 anonim válasza:
éhes a gyerek? ott a cumisüveg vagy egy rongy szerűség amit erre a célra magukra szoktak teríteni, nem kell ehhez mindent kitálalni...
25/64 anonim válasza:
Nőcike vagy, akkor az zavar, hogy a perverz haverjaid a szoptatós anyukát lesik, nem téged? Elveszik a figyelmet tőled? Szegény pici lány.
26/64 anonim válasza:
hajj de lassú vagy, nem a mellét mutogatja, hanem túlságosan élvezi az anyaságot és tudatni akarja ezt mindenkivel, hogy figyu én milyen anya vagy, plusz várja ki az aki felszólal és beleköthet
27/64 anonim válasza:
Te hány ilyen anyukát láttál, aki harciasan előkapta a mellét, és várta, hogy belé kössenek?
28/64 anonim válasza:
na mindegy látom csak élvezkedsz azon miképp cukkolj,de keress inkább egy másik balekot, aki talán a te szinteden van
29/64 anonim válasza:
többet láttam ilyen anyát mint hinnél, nem egy meg is osztotta a gondolat menetét, ezek az igazi ősanyák és néha olyan fárasztó a gondolkodásmódjuk, mint a te modorod :D
30/64 anonim válasza:
Érdekes körökben mozoghatsz, én még nem láttam ilyet. De nyilván te többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!