Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti mit gondoltok arról az...

Ti mit gondoltok arról az anyáról, aki meg sem próbál szoptatni?

Figyelt kérdés
Tápszerrel felszerelkezve megy már a kórházba is, mert undorodik a szoptatás gondolatától is és így előre eldöntötte, hogy ő bizony semmilyen körülmények között nem fogja mellre tenni a gyerekét.
2015. aug. 21. 21:29
1 2 3 4 5
 31/42 piroska és a farkas ***** válasza:
55%
De bocsánat, itt egyesek nagy tévedésben vannak! Az az anya ugyanis, aki fájdalmak között, kisebesedett mellel szoptat, az az anya MEGPROBÁLTA!! Nem ment, nem bírta, de meghozta az életében a döntést, h első körben esélyt ad, és ezzel megtette azt is, hogy önmaga elé helyezze a gyermekét. Míg az, aki ELEVE ELDÖNTI, hogy márpedig nem fog, holott lehet, h simán menne, lehet, h macerák nélkül dőlne belőle a tej... ez szimplán önzés.
2015. aug. 22. 15:20
 32/42 anonim ***** válasza:
51%

Az,hogy én mit gondolok arról az anyàról(?) aki eleve úgy àll hozzà,hogy undorodik,na erre a vélrményre pont nem kívàncsi senki.

Az az anya,aki megpróbàlja de nem megy neki,azt sajnàlom.(na nem arra gondolok aki 5 perc utàn feladja)

Elképzelni nem tudom,hogy bàrmi undort érezzek a gyerekem irànyàba bàrmivel szemben is.Bennem nőtt,én hoztam a vilàgra,s az a természetes,hogy magamból tàplàlom.

Amennyiben a kebleit félti a megereszkedéstől,azzal sem értek egyet,hiszen van plasztikai sebész.

Ettől függetlenül alakíthat ki jó kapcsolatot,szoros kapcsolatot a gyermekével,de megtörténhet fordítotja is.Tudat alatt maradhat a gyermekben valmifélr hiànyérzet.

2015. aug. 22. 15:47
 33/42 anonim ***** válasza:
*fordítottja *valamiféle
2015. aug. 22. 15:49
 34/42 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem igaza van az utolsó 2 válaszolónak!!!
2015. aug. 22. 15:59
 35/42 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Gondolom ez a kérdésed alapja. Azért elég durva a kedves anyuka

2015. aug. 22. 16:05
 36/42 anonim ***** válasza:
69%
35-ös Ezt mire végigolvastam, azt hittem kihullik a hajam annyire nem normàlis az a nő.
2015. aug. 22. 17:55
 37/42 anonim ***** válasza:
jaj az csak szórakozásból teszi ki, fél éve havi 1x megkérdi és ugyanaz a téma mindig
2015. aug. 22. 17:59
 38/42 anonim ***** válasza:
Máskor is láttad már?
2015. aug. 22. 18:10
 39/42 anonim ***** válasza:
12%
fél éve kb havonta. mindig megkérdezi elegek-e ezek a cuccok,néha 1-1 popsitörlő melegítő vagy valami hozzá van téve. a szokásos,mindenki ugrik miért a tápszer,ő írja,hogy nem akar szoptatni és jön amit olvastatok :-) első 1-2-nél még én is írtam oda,de aztán feltűnt,hogy milyen gyanús mindig a hasonló kérdés,meg a hasonló válasz stílusa
2015. aug. 23. 00:12
 40/42 anonim ***** válasza:
12%
Írta itt valaki, hogy volt egy anya,aki öngyilkos lett. Komoly?? Nagyon kíváncsi vagyok, be tudja linkelni valaki? Szegényem :(
2015. aug. 23. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!