Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak én látom úgy, hogy...

Csak én látom úgy, hogy lassan a szoptatásnak több a hátránya, mint az előnye? Ellensúlyozza az az egy nagy előny az összes többi hátrányt?

Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 20:49
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
65%

48-as vagyok. Igény szerint.

Nem is lehet sztem másképp. Eleinte sokat hízott, a v.nő azt mondta, 3 óránként szoptassak. Csak akkor telt el 3 óra 2 szopi között, aludt, vagy nem kérte.

2014. okt. 5. 15:33
 52/54 anonim ***** válasza:
65%

"Ha aludt" akart lenni.

Nem azért apad, mert nem igény szerint szoptattam.

Tisztán látszik, hogy duma és legenda, hogy mindenki tud szoptatni bármeddig.

Van akinek sikerül és van akinek nem.

Én mindent megtettem. Minden hókuszpókuszt megcsináltam. Tea, karamalz, folyadék, leves, bla-bla...Igény szerint szoptattam, volt, hogy 14-szer egy nap. És tessék... :(

Most meg hülyére aggódom magam, hogy mit és hogyan adjak... :

/

2014. okt. 5. 15:40
 53/54 A kérdező kommentje:

Én is ugyanígy voltam. Rengeteget etettem, ennél többet már nem lehetett, mégsem hízott semmi. Nem is éreztem ezt a bizonyos tejbelövellést.

Nekünk viszont utána megoldódott minden, nem aggódtam tovább, mert tudtam, hogy eszik, elkezdett hízni, és minden rendben volt. És a férjem imádta cumisüvegből etetni, aranyosak voltak együtt.

2014. okt. 5. 20:43
 54/54 anonim ***** válasza:

Engem azért idegesít, mert semmit nem vettem észre. Ilyet?!

Eddig sinlacot kell adni 2x. Meg elkezdtük a gyüm-ket. Tej van. Érzem a tejleadó reflexet is. Igaz, már csak szopik alatt. Két szopi között nem (eleinte akkor is volt.).Sztem több tej is van, mint amennyit eszik. De vmiért a mensi megjötte óta nem ajar többet, mint ami úgymond és ezek szerint muszály. :/

2014. okt. 6. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!