Biztos hogy mindenki szeret szoptatni?
Őszintén, éreztétek már hogy elegem volt, nem akarom csinálni, sebes az egész, fáj, és ahogy ki fog nézni 1 év után? Éreztetek már ilyet? Én igen.
5 hós lányka anyukája.
"Ehhez annyit, hogy pszichológiát tanulok gyereknevelés mellett, a gyerekeknek kb 6 hónapos koráig érzéseik, gondolataik elenyészőek. Magyarán szólva, neki édes mindegy, hogy hallja e a szívverést, meg ilyenek neki az a lényeg hogy szájába kaja kerüljön, ha nem kerül akkor üvölt.
Ha valaki szoptat akkor a gyereknek az lesz a megszokás, ha tápszereznek akkor meg az
Amíg az első könny meg nem jelenik, addig erről van szó, gyerek válogatja. És szoptattam 1 hétig, de elég is volt köszönöm szépen. A férjem meg az orvosom azt mondta hogy amig kicsik olyanok mint a macskák, sírnak amíg kaját nem kapnak, utána meg készek is."
Anyám, te és a férjed, jól egymásra találtatok, szegény gyerekeitek.
Amúgy egy pszichológiát tanuló ember képes ennyi baromságot összehozni, ez már fáj.
És egy orvos meg hogy mondhat ilyet.
Az hittem hogy a tanult emberek nem ennyire ostobák, de tévedtem.
Amúgy a kismacskákat szoptatja az anyjuk.
7:30-as voltam
Azt írtad,szereted a gyerekedet. Nem úgy néz ki. Egy anya nem beszélhet a gyerekéről ilyen bunkón!!!
Még hogy kismacska! Meg hogy nem hallja az anya szívverését! Miért, tán nincs a gyerekednek füle, hallása?
Ha a babám nagyon sír, a hasamra fektetem, magától a szívem felé húzódik és megnyugszik. Ugyanis ismeri az anyja szívverését minden baba, hiszen a pocakban hallják.
Én sosem fogom megérteni, hogy miért "rossz anya", aki tápszert ad ilyen vagy olyan okokból a gyereknek. Mi ez a baromság, hogy a tápszeres babák betegebbek??
Igenis utáltam a nap 2/3-át szoptatás közben ülve tölteni fájó gátsebbel és aranyérrel. Fekve nem ment, nem vagyok az a tejcsarnok típus.
Most hazudjam azt, hogy szerettem szoptatni?
És igenis volt és van rá igényem, hogy néha babamentes programokat, urambocsá egész napot csináljunk. Sok szuperanyuval ellentétben nekem nem sikerült kiradírozni a régi életemet. Nem is akartam.
Miért beszélnék bunkón a gyerekemről.
Alapból így beszélek.
Na akkor minden kerek.
Gyerek szépen fejlődik a táptól, te meg olyan vagy mint szülés előtt, férjed is szeret, te is őt.
Mindketten szeretitek a gyereket.
Csak akkor miért tettél fel ilyen kérdést?
Úgy látszik valami mégis hibádzik :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!