Biztos hogy mindenki szeret szoptatni?
Őszintén, éreztétek már hogy elegem volt, nem akarom csinálni, sebes az egész, fáj, és ahogy ki fog nézni 1 év után? Éreztetek már ilyet? Én igen.
5 hós lányka anyukája.
Kedves 21:44 es, azért szültem mert akartam egy gyermeket, akit felnevelhetek, szerethetek, óvhatok.
2: nem igaz hogy a tápisok állandóan betegek, én is tápszeres voltam és a kezemen megtudom számolni hányszor voltam beteg. És nem a gyerek a kiskirály a családban. A szoptatással ugyan azt eszi amit te, csak tej formájában.
Tápszer és anyatej nem uyganaz,tápszer csak utánzat.
Sokkal egyszerűbbb szoptatni, mint éjjel tápszert kutyulni
A szülés sem egy leányálom (fáj, tocsogsz a vérben aranyér, ami utána előjön) mégis szülnek a nők.
Én is tápos voltam, párom is az, ő ekcémás. Ikerhugaim is azok voltak. Plusz akorai hozzátáplálás. Az egyik 8-10 hónapos kora között kórházban volr, mire kiderült hogy lisztérzékeny.
Sokkal nagyobb áldozatot is kell majd hoznod a gyerekedért, mint ez az "utálatos" szoptatás"
"Én világ életemben úgy voltam hogy először én, utána a férjem, utána minden más."
Basszus ha ennyira félsz, hogy kiábrándul belőled a férjed, mert mondjuka dszoptatástól nem elsz feszes a cickód, akkor mit csinálsz majd, ha ráncos, öreg leszel, lógnak melleid?
Soah nem állítottam sorrendbe a páromat és a gyerekeimet.
Én meg simán szültem egy 4,4 és egy 4 kilós gyereket, a másodikat márciusban, nincs rajtam súlyfelesleg.
Adok magamra (fodrász, műköröm, szoli) és szoptatok.
07:30-as
Ehhez annyit, hogy pszichológiát tanulok gyereknevelés mellett, a gyerekeknek kb 6 hónapos koráig érzéseik, gondolataik elenyészőek. Magyarán szólva, neki édes mindegy, hogy hallja e a szívverést, meg ilyenek neki az a lényeg hogy szájába kaja kerüljön, ha nem kerül akkor üvölt.
Ha valaki szoptat akkor a gyereknek az lesz a megszokás, ha tápszereznek akkor meg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!