Biztos hogy mindenki szeret szoptatni?
Őszintén, éreztétek már hogy elegem volt, nem akarom csinálni, sebes az egész, fáj, és ahogy ki fog nézni 1 év után? Éreztetek már ilyet? Én igen.
5 hós lányka anyukája.
Én ismerek olyat, aki nem akart szoptatni. Első naptól tápizza a babáját. Ettől ő még jó anya. Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz anya. A lényeg, hogy a gyerek kapjon enni.
Én szoptattam 10 hónapig, még tudtam volna, de elég volt, már nem akartam tovább.
Ha lelkileg rosszul van az anyuka, miközben szoptat, inkább ne tegye, mert az érzi a baba. A tápszer nem méreg.
16:06!
apuci nem mindig fog hozzá felkelni, szoktasd magadhoz e gondolatot... :D
Miért is szültetek akkor gyereket??? Ez ezzel jár, hogy a napod nagy részét elfoglalja a baba, azért vagy vele otthon, nem másért. Engem marhára nem érdekel, hogy nem tudok elmenni a baba miatt valahová.
Szoptatással kapja meg a tápanyagokat, nem a tápszerrel.
Elgondolkodtál már a tápos gyerek fogalmán? Tudod, azok a gyerekek betegek állandóan.
Más anya meg mit nem adna azért hogy legyen teje és szoptathassa a babáját, hogy megvédje a betegségektől ezzel is.
miért lenne önzőség az anya érdekeit is figyelembe kell venni és ismerve az előzményeket amit kórház stb...
nem az gondolj csak bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!