Biztos hogy mindenki szeret szoptatni?
Őszintén, éreztétek már hogy elegem volt, nem akarom csinálni, sebes az egész, fáj, és ahogy ki fog nézni 1 év után? Éreztetek már ilyet? Én igen.
5 hós lányka anyukája.
én nagyon szeretem szoptatni a babámat, 7 hós, 10 kilós nagyfiú :)
szerencsém van, mert soha nem fájt, soha nem volt sebes -valahogy sikerült az első alkalomtól fogva úgy bekapnia, hogy szinte alig érzem (néha annyira, hogy oda is nézek, hogy még a szájában van-e :)
szóval én igen
Bár én még nem szoptatok,remélem fogok,de fogalmam sincs fogom-e szeretni... :)
Biztosan megannyi anyuka van ugyanilyen helyzetben,utálja az egészet,persze annak ellenére csinálja,mert ugye ez a gyerek szükséglete.Gondolom Te is szoptatsz függetlenül attól,hogy mennyire nem szereted...
Szerintem ez hasonlít ahhoz,mikor utolsó heteiben járó anyuka annyira de annyira szeretné már kezében tartani a pici babáját...Elmondása szerint azért mert már annyira kíváncsi rá,stb.Persze ez is hihető,nem is vitatom,de szerintem legalább annyira igaz az is,hogy
"már annyira unom,hogy nem bírok normálisan aludni,unom,hogy 10 percenként wcre járok,elegem van abból,hogy nem kapok levegőt,és szinte már daru kell,hogy egyik oldalamról a másikra fordítson..."
Nem szeretnék felháborodást kelteni,remélem érthető mit akartam kihozni az egészből :) Senkit sem akartam megbántani!
Én már néha legszívesebben azonnal megszülnék... :)
Főleg mikor éjszaka végre sikerülne elaludnom,a helyemet is megtaláltam,nem zsibbad semmim,épp a derekam sem akar leszakadni,a kis trónörökös is lecsillapodott végre,minden adott egy nyugodt alváshoz....és akkor derült égből villámcsapás:pisilni kell!Na bumm,kezdődik minden elölről... :D
35 hetes kismama
Ezért nem megkövezni!!!:
Ha felsír a baba,apuci is fel tud kelni hozzá pár pillanatra.De ha pisilni kell... menjen ki anyuci helyett? :D
Nem éreztem ilyet.
Fiam 21 hónapig szopott, nőtt 2 méretet a mellem.
Most a második gyrekemet szoptatom, az (első óta eltelt 9 év)
Lányom nyolc hónapos én 38 leszek és simán felvettem nyáron a háromszög alakú nem merevítős bikinfelsőt.
Ez hozzátartozik az anyasához, ugyanúgy mint sok más dolog.
Egyébként ez önzőség, hogy nem fogod szoptatni a másodikat, nagyfokú önzőség.
utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!