Na most aztán tényleg elkel a segítség, tapasztalt anyukákat kérdezek mit csináljak most?
Én is felhívtam a dokimat,mondta,hogy elő fordulhat,de nem lehet a felénél abba hagyni,végig kell szednem az egy levelet,lehet hogy közben helyre áll,ha nem akkor utána máshogy kell védekezni
De még 10szem van vissza,addig teljesen elmegy a tejem
Fejéssel lehet, hogy sosem fosz tudni annyit kinyerni, mint amennyit a baba tudna szopizni, ennek ellenére ilyen helyzetben azt modnom, hogy minden inger, minden kiürült mililiter segíthet a tejtermelés fenntartásában(természetesn más, amikor hoszszú távra kéne berendezkedni a fejéssel, vagy régóta nem sikeres, akkor kell mérlegelni, hogy megéri- e, de most nálatok nem erről van szó:) ).
Hogyan fejtél?
Megint én:)
Próbálj nem közvetlenül szopi után fejni, hanem kis idő elteltével. Igyál, egyél, szusszanjj egyet, majd bújj oda a lányodhoz, szagolgasd meg a feje búbját, tégy meg mindent, hogy a hormonok dolgozhassanak, termelj oxitocint, prolaktint:D, próbáld előcsalogatni a tejleadó reflexet és akkor próbálj fejni! Sok anyukának csak akkor megy a fejés, ha látja, érzi a babáját(PIC- es babáknál például a kicsiről készült fénykép nézegetése és az ettől beinduló hormonreakcióktól is könnyebb fejni az anyukáknak).
Én csak egy számra figyeltem fel: 3 hónap alatt 10 centit nőtt a babád, ez nagyon szép!
Szerintem, mindent figyelembe véve, jó eséllyel nincs itt semmi tejprobléma. A gyarapodás csak egyetlen(!!!) tényező, amit figyelni kell - viszont nálatok a többi szépen ki van pipálva! Szóval nem gondolnám, hogy baj van, csak ráparáztál a számokra.
Mondjuk a tablettát én is elhagynám a helyedben, még akkor is, ha éppen nem (ebbe) kavar be. Amíg a baba szopizik, én nagyon nem pártolom (bár egyébként se). Elvégre, ha már azon is kattogni szoktunk, hogy melyik gyógyszert szabad bevenni szopi mellett egyszer-egyszer(!), akkor azon pláne el kéne gondolkodni, hogy vajon a folyamatos(!) hormonszedés nem okozhat-e problémákat...?
A tablettát elhagyom,amint lehet,és nem is fogom szedni amíg szoptatok az tuti
Képzeljétek tegnap nem főztem Laktoherb teát,helyette őszilét ittam,és egész nap volt tejem:)
Nem a teától volt eddig se, hidd el. Hanem attól, hogy hagyod a babót eleget szopizni.
Ügyes vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!