Ha az anya annyira leissza magát, hogy nem tud magáról akkor mennyi idő elteltével szabad szoptatnia?
az én véleményem az h aki szoptat NE IGYON egyáltalán nem majd lefejem meg egyebek...az apának nincsenek ilyen kötelezettségei h neki kelljen ellátnia a gyerekét anyatejjel...szerintem ki lehet bírni ha meg nem ott alapból gondok vannak...a terhességet sikerült kibírni?? akkor szerintem már ez se nehéz...de én biztos 1-2 napig nem szoptatnék még nem tudom h biztonságban szoptathatok-e újból...
1 hónapos kislány anyukája
hát én 3,5 éve szoptatok! (két gyerek, defolyamatos volt a szopi)
Szóval nemmondom,h karácsonykor vagy szilveszterkor nem koccintottam a családdal egyszer sem!Egypohár bármibőlbelefér!Sőt mégcsak le sem fejtem a tejet, igyekeztem úgy igazítani a szopit hogy az a minimális egy pohár szopiutánlegyen,és majd 3 óra múlva simánmegszoptattam a csemetéket!
Sőt májusi a legkisebb, ésnxáron bizony elég sok ízesített sörtmegittam, tejem is volt tőle... jólis esett a kánikulában...
azért mert szoptatok, (3,5 éve) nem leszek apáca!!!
Éspersze nekemis vannak igényeim, megacsemetéknekis!Fogyelünk egymásra és kész!Mindenki alkalmazkodik!Mindegyik csajszim félévig kizárólag anyatejet kapott!De ettől énis ember maradtam, és koccintottamha úgy adódott! :)
Szerintem simán belefér ennyi, az más kérdés hogy nem bírommagam elképzelni részegen sem amióta anya vagyok!Azt hiszemszégyellnémmagam acsajok előtt!Ígyez kimarad de nem hiányzik az életembőlmár!
Amúgy megegy anyának aki 9 hónapig nemivott (mert terhes volt) és utána is gondolom legalább 2 hónapeltelik mire először eszébe jut, két pohár is elég hogy kóvályogjon a feje... :) és jólérezze magát ha neki ezhiányzott
1- 2 nap.
Egyébként, aki ilyet tesz igen felelőtlen. És attól, hogy anya. Hm, igen jár a kikapcsolódás, lazítás, 1-1 sör, agy pohár bor, koccintás szilveszterkor. Ez mind belefér. De az, hogy valaki annyira leigya magát az más kérdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!