Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha az anya annyira leissza...

Ha az anya annyira leissza magát, hogy nem tud magáról akkor mennyi idő elteltével szabad szoptatnia?

Figyelt kérdés
Természetesen úgy gondolom, hogy ki józanodik és onnantól még mennyi idő?
2013. márc. 7. 23:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
30%

az én véleményem az h aki szoptat NE IGYON egyáltalán nem majd lefejem meg egyebek...az apának nincsenek ilyen kötelezettségei h neki kelljen ellátnia a gyerekét anyatejjel...szerintem ki lehet bírni ha meg nem ott alapból gondok vannak...a terhességet sikerült kibírni?? akkor szerintem már ez se nehéz...de én biztos 1-2 napig nem szoptatnék még nem tudom h biztonságban szoptathatok-e újból...

1 hónapos kislány anyukája

2013. márc. 8. 11:29
 22/26 anonim ***** válasza:
87%

hát én 3,5 éve szoptatok! (két gyerek, defolyamatos volt a szopi)

Szóval nemmondom,h karácsonykor vagy szilveszterkor nem koccintottam a családdal egyszer sem!Egypohár bármibőlbelefér!Sőt mégcsak le sem fejtem a tejet, igyekeztem úgy igazítani a szopit hogy az a minimális egy pohár szopiutánlegyen,és majd 3 óra múlva simánmegszoptattam a csemetéket!

Sőt májusi a legkisebb, ésnxáron bizony elég sok ízesített sörtmegittam, tejem is volt tőle... jólis esett a kánikulában...

azért mert szoptatok, (3,5 éve) nem leszek apáca!!!

Éspersze nekemis vannak igényeim, megacsemetéknekis!Fogyelünk egymásra és kész!Mindenki alkalmazkodik!Mindegyik csajszim félévig kizárólag anyatejet kapott!De ettől énis ember maradtam, és koccintottamha úgy adódott! :)

Szerintem simán belefér ennyi, az más kérdés hogy nem bírommagam elképzelni részegen sem amióta anya vagyok!Azt hiszemszégyellnémmagam acsajok előtt!Ígyez kimarad de nem hiányzik az életembőlmár!

Amúgy megegy anyának aki 9 hónapig nemivott (mert terhes volt) és utána is gondolom legalább 2 hónapeltelik mire először eszébe jut, két pohár is elég hogy kóvályogjon a feje... :) és jólérezze magát ha neki ezhiányzott

2013. márc. 8. 12:22
 23/26 anonim ***** válasza:
66%
A baba nem csak azért szopik, mert éhes, hanem mert szüksége van erre az intim dologra az anyjával. Szomorú ha az anyának inkább a részegségre van szüksége.
2013. márc. 8. 12:42
 24/26 A kérdező kommentje:
Eddig az életbe csak bacardit ittam és azt is nagyon ritkán meg csak egy üveggel. Nem tudnám le inni magamat mert nekem nagyon fontos a szoptatás.
2013. márc. 8. 13:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

1- 2 nap.

Egyébként, aki ilyet tesz igen felelőtlen. És attól, hogy anya. Hm, igen jár a kikapcsolódás, lazítás, 1-1 sör, agy pohár bor, koccintás szilveszterkor. Ez mind belefér. De az, hogy valaki annyira leigya magát az más kérdés....

2013. márc. 8. 16:36
 26/26 anonim ***** válasza:
ui : annyitól a babának sem lesz semmi baja, ha ez előfordul egyszer egy hónapban
2013. márc. 8. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!